Международная фитнес-конвенция в Бухаресте

Vă prezentăm mult iubita noastră convenție MOVE ON FITNESS PLANET. Dorim să vă inspirăm pentru noul sezon de fitness. Programul convenției este semnat de Julio Dieguez Papi, legenda fitnessului internațional.

În acest an, la cererea voastră, îl aducem din nou pe Per Markussen, sufletul dansului. Nu este nevoie de o introducere specială a lui Per, el este prezent în inima românilor, dar în aceeași măsură românii sunt  în sufletul lui Per. Din Rusia, este prezent un alt star al dansului, Alexander Fomin. La ora actuală, pe piața fitnessului mondial este considerat un pedagog foarte bun al claselor de Step și Dance.

Alt pilon internațional puternic al evenimentului nostru este Salvatore Nocerino din Italia. Salvatore este fost campion mondial în Body Building, primul italian care a câștigat prestigiosul concurs IFBB. Astăzi se dedică în totalitate fitnessului și prezintă în întreaga lume antrenamentele funcționale în fitness. Salvatore creează programe de antrenament pentru companii de prestigiu precum L'Orange Bleue, Yako, Cruisin. Duminică 20 Octombrie, Salvatore prezintă Functional Training Workshop.

Din Romania, Dream Team Move On și câțiva dintre cei mai buni instructori și formatori din țară, cu căpitanii Isabela Lăcătuș și Raul Toma întotdeauna prezenți.

Din Moldova Nataly Svet și Alea Cebotari vor prezenta o fuziune de fitness bazată pe Capoeira. Creativitate și inovație din Chișinău predate cu un șarm deosebit, vibrații originale braziliene cu percuție live pe scenă. Din Bulgaria, Poli Vasileva și Assia Pavlova vor aduce o evoluție a Port De Bras pe baza elementelor KiPranJ.

Les Mills Super-Training Marathon: Un concurs cu 5 mini-clase de 30 minute fiecare. Și în acest an, Move On și Les Mills au pregătit un program complet, cu implicarea celor mai buni instructori Les Mills din România; Ștefan Cusursuz, Stelian Constantin, Anca Roșca, Cristina Constantinescu ... Nu ratați! Les Mills Nordic o trimit pe Eerika Bui din Finlanda, Master Trainer de top, ce va da startul competiției cu o clasa de Body Pump super energizantă. Cei mai buni participanți vor primi o educație gratuită Les Mills și vor avea șansa de a deveni, gratuit, instructori Les Mills. Mai multe surprize sunt pregătite pentru câștigători.

Источник

Комментарии (0)

Оставить комментарий