Despre ce și pentru cine este — Allbeauty.md

AllBeauty este ghidul tău către lumea frumuseții

 

Allbeauty — este prima platformă online live care deschide pentru toată lumea industria frumuseții.

 

 

Aici puteți găsi informații despre cum se schimbă industria frumuseții, precum puteți și citi articole utile și opinii ale experților.

 

Și cea mai bună parte este că la noi veți găsi cele mai relevante reduceri și promoții pentru procedurile dvs. preferate. În viitor, te așteaptă și reduceri la produse!

 

De asemenea, allBeauty promovează maeștri care furnizează un serviciu sau un produs. Incercăm sa promovăm pe tinerii promițători, dar în același timp intervievăm profesioniști consacrați! Avem chiar și o secțiune „istoria succesului” în care comunicăm cu maeștri consacrați și de succes.

 

 

Deoarece naturalețea și sănătatea au devenit mai importante decât frumusețea artificială, am creat o secțiune "stil de viață sănătoasă" pentru cititorii noștri. Consum conștient, prietenie cu mediul și naturalețea - tot ceea ce conduce pe piață la moment. Cosmetica decorativă luminoasă a dispărut în fundal și, potrivit experților, nu vor reveni în curând la poziția de lider.

 

Produsele de îngrijire a pielii câștigă din ce în ce mai multă popularitate: măști, creme, seruri. Și, desigur, ceea ce este inclus în compoziție este foarte important, deoarece este foarte important ceea ce ai pus pe față. Despre toate acestea vorbim în secțiunea "viață sănătoasă".

 

AllBeauty - curaj și exprimare de sine!

 

Aici puteți posta produsele dvs., puteți deveni participantul unui interviu sau puteți împărtăși un articol cititorilor noștri. Suntem deschiși la cooperare! Dacă doriți să apară informații despre dvs. pe site-ul nostru, scrieţi-ne și vă vom contacta.

 

Despre cine și ce scriem?

 

 

 ⁃ Scriem despre toți cei care interacționează cu domeniul frumuseții, indiferent dacă este vorba de îngrijirea feței, a corpului sau a organismului în general. Oaspeții noștri frecvenți sunt maeștri de frumusețe, antrenori de fitness, kinetoterapeuți și maseuri, nutriționiști și medici. De asemenea, pe paginile revistei noastre online veți găsi cele mai bune și verificate produse la fel și părerea profesională a maeștrilor despre acestea.

 

Unicitatea site-ului nostru este că putem publica nu numai un interviu cu dvs., ci și propriul articol. De asemenea, aveți ocazia să comandați publicitate și să fiți pe primele pagini ale Allbeauty.md. Salutăm întotdeauna ideile noi și suntem gata să vă ajutăm să le implementăm!

 

 

Aici veți găsi cele mai recente informații relevante și utile. Site-ul nostru este dedicat produselor cosmetice, stilurilor de viață sănătoasă, îngrijirii personale, parfumurilor, produselor cosmetice în ediție limitată, promoțiilor, reducerilor și, bineînțeles, sfaturi pentru a ajuta pe toată lumea să înceapă să aibă grijă de sine și de aspectul lor.

 

Asigurați-vă că sunteți abonați la pagina noastră de pe Facebook și Instagram și nu ratați notificările despre articole noi, promoții și reduceri.

 

Suntem întotdeauna deschiși la cooperare și idei noi, prin urmare, dacă sunteți un maestru care vrea să se declare lumii - scrieți-ne.

 

 Echipa Allbeauty este întotdeauna bucuroasă să vă vadă și vă așteaptă pe site-ul nostru și în rețelele de socializare!

Recomandă prietenilor