K-Beauty (Cosmetice Coreene) — Allbeauty.md

Blog

K-Beauty

Cosmetice coreene

K-Beauty este un termen umbrelă pentru produsele de îngrijire a pielii care provin din Coreea de Sud. Tendințele coreene, cosmetice coreene, machiajul corean și multe altele, au câștigat popularitate în întreaga lume, în special în Asia de Est, Sud, Sud-Est și SUA și se concentrează pe sănătate, hidratare și accent pe efectele de strălucire.

 

Deși accentul acestor tendințe coreene de înfrumusețare este pus pe estetica pielii, cum ar fi sănătatea, hidratarea și pielea texturată luminoasă, „pielea de sticlă” strălucitoare este favorizată de sud-coreeni. Diverse ingrediente naturale sunt utilizate în crearea produselor cosmetice coreene, pe lângă numeroșii pași implicați într-o rutină pentru grija pielii. Industria de tratare a pielii și a produselor cosmetice coreene continuă să fie liderul în ceea ce privește câștigul economic, pe plan intern și internațional. Istoria îngrijirii pielii din Coreea a influențat standardele pentru rutina ideală de frumusețe și îngrijirea pielii, ce s-au înrădăcinat în normele coreene de-a lungul timpului. Rezultatul cărora a dus la mai multe controverse și mișcări împotriva standardelor de frumusețe dăunătoare și rigide stabilite asupra poporului coreean.

 

Asia-Pacific deține cea mai mare cotă de piață în industria K-beauty din decembrie 2020, țările / regiunile asiatice precum China, Hong Kong, India și Coreea fiind unul dintre cei mai mari consumatori de produse K-beauty.

 

Standardele coreene de frumusețe din secolul XXI conferă un aspect tineresc și apariției umezelii pe piele, ceea ce are ca rezultat o preferință pentru creme față de pulberi. Ca urmare, aceste produse K-beauty, de asemenea, sunt mai des concepute pentru export, ca urmare a istoriei Coreei de Sud a industrializării substituției importurilor. Astfel de produse K-Beauty sunt prezentate folosind ingrediente sofisticate și ambalaje atrăgătoare. Cosmeticele coreene utilizează ingrediente care variază de la surse mai naturale, frunze de ceai verde, orhidee, soia până la slime de melc, măști morfante, venin de albine (un „faux-tox” antiinflamator despre care se pretinde că relaxează mușchii feței), extract hidratant de stea de mare și colagen de porc . Regimul implică niște pași, inclusiv ritualuri de curățare (cu produse pe bază de ulei și apă), măști de foi, esențe, seruri, creme hidratante, compacte de perne, produse K-beauty fermentate și protecție solară SPF35. Noaptea, protecția solară este înlocuită cu o „cremă de noapte”. Fiecare regim este abordat diferit în funcție de factorii de ten, inclusiv fluctuațiile hormonale și alegerile stilului de viață.

Tendințele coreene K-Beauty a constat în medie în 10 pași. În mod normal, începe cu un ritual de curățare dublu, o serie de măști, loțiuni esențiale, seruri și creme hidratante bogate și apoi se termină cu o protecție solară cu SPF, cu excepția nopții când crema împotriva soarelui este schimbată pe o cremă groasă de somn.

 

La fel sunt foarte multe tendințe coreene pe care noi le urmăm pentru a avea o piele de păpușă, vrem și noi un astfel de rezultat pe fața noastră, și îl vom primi doar cu ajutorul unor cosmetice coreene. În această categorie, K-beauty (cosmetice coreene), noi adăugăm articole cu privire la trucurile coreene în îngrijirea pielii, a nutriției, sfaturi coreene de slăbire, ș.a. Peste tot auzim costemice coreene, tendințe coreene, s-a deschis un magazine corean, dar noi vrem să fim ghidul dvs. în lumea frumuseții coreene.