BarberShop (Frizerie pentru Barbati) — Allbeauty.md

Blog

BarberShop

Barbershop din Chișinău

Dacă saloanele de frumusețe sunt făcute pentru frumoasele noastre femei, atunci Barbershop-ul este făcut pentru bărbații noștri puternici și brutali. Acum bărbații au un loc în care se pot îndepărta de rutina zilnică și se pot simți relaxați în compania meșterilor profesioniști și al ”pațanilor”. În lista barbershop-urilor din Chișinău veți găsi serviicii precum: coafură, tunsoare, curățarea și epilarea feței, modelarea bărbii, camuflarea părului și tot de ce are nevoie un bărbat pentru a se simți îngrijit și să înceapă a cuceri fetele din jurul său.

 

Barbershop-ul din Chișinău este plin de profesioniști talentați care vor crea arte cu părul dvs. Dacă vă doriți un look de invidiat, o tunsoare ca în revistele de modă pentru bărbați atunci locul potrivit este la Barbershop din Chișinău. La fel ei deservesc rapid și cu o atitudine călduroasă concomitent cu muzică, magia cafelei italiene, aroma ceaiului englez, sau gustul delicat al celor mai bune băuturi alcoolice din lume.

Meșterii din Barbershop vor fi ca un guru pentru fiecare bărbat, ei vă vor oferi cele mai utile sfaturi și recomandări despre cum să mențineți și să îngrijiți aspectul tunsorii și bărbii. În aceste frizerii pentru bărbați veți găsi o gamă largă de produse calitative care îți va crea look-ul în cel mai original mod și pentru orice ocazie.

 

Barbershop-ul din Chișinău - un club de bărbați închis, cu atmosfera proprie, este o alegere evidentă.