„Este incomod, dar foarte cool”: Jada Pinkett-Smith a vorbit despre detaliile vieții ei sexuale cu Will Smith — Allbeauty.md

„Este incomod, dar foarte cool”: Jada Pinkett-Smith a vorbit despre detaliile vieții ei sexuale cu Will Smith

Jada Pinkett Smith a vorbit sincer despre viața ei sexuală cu Will Smith la Red Table Talk. Într-o conversație cu Gwyneth Paltrow, vedeta a subliniat necesitatea de a împărtăși fanteziile tale erotice cu partenerul tău.

"Este complicat. „Ceea despre ce vorbim mult cu Will - este o călătorie. Am început la o vârstă foarte fragedă, știți, la 22 de ani. De aceea, o parte din responsabilitate m-a lovit cu adevărat. Cred că te aștepți ca partenerul tău să știe despre asta (de ce ai nevoie), mai ales când vine vorba de sex”, a început Jada.

„Este ca,” Ei bine, dacă mă iubești, ar trebui să știi. Dacă mă iubești, trebuie să-mi citești gândurile.” Aceasta este o capcană uriașă ”, a adăugat Smith.

Vedeta a remarcat că uneori îi este incomod să vorbească cu Will despre sex: „Spune-mi de ce ai nevoie. Spune-mi ce vrei și, pe deasupra, știu că trebuie să fac la fel... Mă străduiesc foarte mult. Este incomod, dar este foarte cool și mă gândesc la sex, pentru că este ceva despre care nu vorbim și există atât de multe fantezii în jurul lui.”

Amintim că Jada și Will sunt căsătoriți de peste 23 de ani. Ei sunt părinții lui Jaden Smith, în vârstă de 23 de ani, și ai lui Willow Smith, în vârstă de 20 de ani.

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă