„Atâta resentiment și durere”: Ecaterina Varnava a povestit de ce a fost închisă Comedy Woman — Allbeauty.md

„Atâta resentiment și durere”: Ecaterina Varnava a povestit de ce a fost închisă Comedy Woman

Ecaterina Varnava a devenit oaspete a emisiunii YouTube „Скажи Гордеевой”. Pe lângă faptul că a vorbit despre subiecte  personale, vedeta a răspuns la întrebarea care i-a îngrijorat pe toți fanii emisiunii de pe TNT: „Cum a fost închisă Comedy Woman?”

Emisiunea plină de umor a fost difuzată pe TNT din noiembrie 2008, decembrie 2019 și, pentru mulți fani, închiderea a fost o lovitură.

„Ultima filmare a fost provocatoare. S-ar putea părea că suntem epuizați și că toate acestea nu funcționează ca înainte. A venit decembrie, înțelegem că ne vom odihni, vom regândi totul și vom intra din nou în procesul de lucru. Am fost adunați pentru o conversație cu producătorii și am spus că, din acel moment, Comedy Woman încetează să mai fie ceva semnificativ. „Nu vrem să vă distrugem ca unități creative, astăzi spectacolul a fost redactat, redat, eliminat”, a spus conducerea companiei de producție care filmează spectacolul. Producătorii creativi - Yeprikyan, Gudkov - au mai spus că este nevoie de timp pentru a înțelege dacă putem exista într-un astfel de regim. Se părea că tocmai luăm o pauză, acest lucru s-a întâmplat deja. Dar nu. Vom pune în continuare acest subiect. Poate că vor fi schimbări. Ne lipsește acest lucru ”, a recunoscut Ecaterina. Conducerea a crezut că spectacolul își pierde forma, relevanța și viteza.

Vedeta a continuat: „De asemenea, s-a întâmplat să fim închiși, dar au fost programate câteva turnee cu șase luni înainte. Tot la Comedy Woman. Și a fost carantină. Nu numai că au fost închise, dar am fost trimise și acasă ... S-a terminat totul! Așa. Un fel de subevaluare, antipatie. A apărut brusc atâtea resentimente și dureri. Este atât de familiar. Și ai trăit-o atât de mulți ani. Și așa se termină totul? "

Katerina Gordeeva a întrebat dacă VarnaVa iertase organizatorii proiectului, dar Ecaterina a răspuns: „Nu este nimic de iertat. Nu am fost abandonați de nimeni. Nu am fost adunați într-un singur grup și ne-au spus: „Băieți, vă vom face celebri peste un an, dar semnați un contract pentru 15 ani și veți lucra pentru noi la nesfârșit”. Nu a existat așa ceva. Cu toții am devenit parteneri, prieteni, colegi. Deja o altă relație, iar acest lucru este și mai dureros. " În același timp, artista a încercat să se asigure că spectacolul nu se închide complet, doar suspendând temporar procesul. Soarta ulterioară a Comedy Woman este pusă în discuție.

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă