15 fraze de parfum care te vor inspira să le porți în fiecare zi — Allbeauty.md

15 fraze de parfum care te vor inspira să le porți în fiecare zi

Giorgi Armani a spus-o bine: „un parfum bine ales poate fi o trăsătură distinctivă”. Și este faptul că acestea nu numai că au puterea de a ne transforma atitudinea, ci și de a influența modul în care lumea ne vede. De exemplu, cele mai faimoase fraze de parfum, își dau seama de sfera lor incredibilă, servind drept inspirație și amintire.

 

Deci, dacă nu ați găsit încă motivele pentru a purta parfumuri zilnic, probabil după ce veți citit aceste citate, veți vedea că, deși sunt subtile și aparent intangibile, puterea lor este la fel de importantă pe cât de transcendentală.

 1. „Parfumul adaugă atingerea finală a eleganței, un detaliu care subliniază subtil aspectul, un plus invizibil care completează bărbatul și personalitatea unei femei.” - Gianni Versace.
 2. "Parfumul este ceva invizibil și totuși un accesoriu de neuitat." -Coco Chanel.
 3. „Parfumul deschide orizonturi infinite. Apelează atât la simțuri, cât și la imaginație. Ca un descântec, funcționează la un nivel instinctiv și în același timp este extrem de subtil. ' –Nino Cerruti.
 4. „Parfumul este un brand de referință, parfumul face să vorbească tăcerea”. –Sonia Rykiel.
 5. „Parfumul este cea mai intensă formă a memoriei”. –Jean Paul Guerlain.

 1. „Parfumul unei femei spune mai multe despre ea decât scrisul ei de mână”. –Christian Dior.
 2. „Parfumul este ultima și cea mai bună rezervă din trecut, cea care, atunci când toate lacrimile s-au uscat, ne poate face să plângem din nou!” –Marcel Proust.
 3. „O femeie folosește mirosul pentru a-și dezvălui personalitatea.” -Paco rabanne.
 4. „Un parfum este un obiect intim, este reflectorul inimii”. –Emanuel Ungaro.
 5. „Parfumul este ca o paranteză, un moment de libertate, pace, dragoste și senzualitate în mijlocul problemelor vieții moderne.” –Sonia Rykiel.

 1. „Parfumul este ca dragostea, doar puțin nu este niciodată suficient”. –Estée Lauder.
 2. „Accesoriul invizibil pentru orice îmbrăcăminte este parfumul”. -Carolina Herrera.
 3. „Parfumul, istoria mirosurilor, este o poezie a memoriei”. –Jean-Claude Ellena.
 4. „Un parfum este ca o haină, un mesaj, un mod de a te prezenta, un costum care diferă în funcție de femeia care îl poartă.” –Paloma Picasso.
 5. „Un parfum bine ales poate fi o caracteristică distinctivă. Este primul lucru pe care îl simt oamenii când intri într-o cameră și ultimul lucru pe care îl simt oamenii când pleci. -Giorgio Armani.

 

Care dintre aceste fraze vă inspiră cel mai mult acum să mergeți după parfum? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă