3 parfumuri unisex

Parfumul unisex este un parfum destinat atât bărbaților, cât și femeilor. Nu are note clare care ar putea indica apartenența la un anumit sex. În astfel de spirite sunt folosite note florale, lemnoase, orientale și picante. Dar, în ciuda acestui fapt, astfel de arome sunt  folosite pentru crearea unui concept separat, care conferă acestui parfum propriul său caracter și farmec. Astfel, femeile devin mai misterioase, iar bărbații  își exprimă individualitatea.

Am luat pentru tine 3 arome moderne, care trebuie doar să încerce toți iubitorii de ceva nou și neobișnuit.

Calvin Klein CK2

Actualitatea anului 2016, fără de care lista parfumurilor de top din 2019 va fi pur și simplu incompletă! Parfumul pentru tineri, care nu-și imaginează această lume fără agitația metropolelor și a ritmului inedit.

Ca note inițiale recunoscute, aici sunt note picante de wasabi, mandarină suculentă, nuanțe de pere și note delicate de frunze de violet. Centrul aceastei compoziții reprezintă irisul, trandafirul și pietricelele umede, care nu pot decât să surprindă cu sunetul său original. Trena este învăluită în note de lemn de santal, vetiver și tămâie, datorită cărora această compoziție de parfum poate fi numită misterioasă și copleșitoare.

Acest parfum merită, de asemenea, atenție: vasul este situat pe un loc stabil cu fundul în sus și pulverizatorul din partea inferioară a recipientului.

Serge Lutens Chergui

Serge Lutens Chergui – prezintă unele dintre cele mai populare parfumuri din categoria unisex, precum și parfumuri de nișă. Parfumul joacă pe contraste și opuse. La ieșire sa dovedit a fi un parfum universal, pentru care pur și simplu nu există timp!

Acest parfum a fost numit după vântul uscat și fierbinte care suflă din deșertul Sahara. Aroma caldă este dată de mirodenii orientale, miere și mosc, care se află pe vârful piramidei aromatice. Mirosul este resimțit în" inima " mirosului, datorită tămâiei, tutunului și ambrei. Trena este țesută dintr-o combinație de uleiuri esențiale de iris și trandafir.

Este un parfum serios pentru personalități mature, pentru cei care sunt obosiți de arome dulci și sufocante.

Comme des Garcons Wonderwood

Noutatea anului 2010 a devenit o adevărată odă de mirosuri lemnoase.

Din primele momente din care resimțiți aceste mirosuri, notele de bergamotă și piperul Madagascar picant sunt stăpânite, care sunt interconectate cu nucșoară tartă și cu o latană misterioasă. Treptat, notele de fructe prezente ale mărului, prunelor și chimenului picant sunt dezvăluite în aromă. "Inima" parfumului a devenit patchouli și pinul, completate de cedru și lemn de guaiac.

Acest parfum este ales de bărbați și femei moderne care iubesc să călătorească admirând natura și pădurea de conifere.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu