4 parfumuri pentru mirese

4 parfumuri pentru mirese

Forfota de nunta adesea ne propune cele mai interesante și plăcute momente în viața fiecărei fete, iar după aceste emoții există un număr nelimitat de amintiri plăcute. Scufundați-vă într-un negu nostalgic și plăcut, ce vă va ajuta nu doar cu fotografii și video, dar, de asemenea, parfumerie pe care le-ați folosit în acea zi, câteva, și vă veți găsi din nou în acea zi frumoasă. Prin urmare, nu ratați o astfel de oportunitate ca o excursie la magazin pentru parfum.

"Alegerea unui parfum de nuntă se bazează pe trei puncte simple: ziua celebrării, senzațiile pe care doriți să le experimentați și preferințele dvs. de parfum în general", spune expertul Jo Malone London Emma South. — Dacă aveți o nuntă de iarnă sau recepția are loc seara, este posibil să doriți să reflectați aceste detalii în parfumul dvs. De exemplu, pentru această sărbătoare de iarnă, aroma bogată cu note de fructe de padure suculente și lemn este perfectă. Dacă nunta are loc în timpul verii, alegeți un parfum care amintește de mirosul florilor proaspăt tăiate sau de briza rece de coastă".

Guerlain Shalimar Ode A La Vanille

Pentru ceremonia de iarnă, vă sfătuim să vă uitați la Guerlain Shalimar Ode a la Vanille, cunoscută pentru nota de vanilie, care este cea mai potrivită pentru o zi răcoroasă.

Chanel Coco Noir

O altă opțiune excelentă este Chanel Coco Noir, caracterizată printr-o rezistență ridicată și o trenă delicată de înfășurare. Acordurile întunecate ale rășinilor și copacilor se încălzesc, iar petalele de flori dau aroma eleganță și seducție.

Pentru o sărbătoare de vară, aromele florale, proaspete sunt perfecte.

Carolina Herrera 212

Parfum clasic, care este întotdeauna potrivit. Parfum lansat în 1997 care și a câștigat mii de inimi de sex feminin. Țeserea florilor și citrusurilor creează o buclă blândă și calmă, care nu va lăsa pe nimeni indiferent, iar moscul va păstra pentru o lungă perioadă de timp impresii plăcute.

Coco Mademoisselle Chanel

Un alt parfum care poate fi numit clasic. Creat în 2001, se referă la shiprovy, floral. În notele sale inițiale de citrice, iar în notele "inimii" - iasomie, mimoză, ylang-ylang și trandafir turcesc, care sunt cele mai potrivite pentru fetele tinere.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă