7 Skin Method

Noua tendință coreeană, care include aplicarea tonerului sau a esenței în 7 straturi, deoarece "skin" nu este altceva decât un toner coreean. Pe această bază, metoda se numește "7 skin".

Care este ideea cheie a acestei metode?

Principalul punct al acestei metode este că nivelul de hidratare a pielii poate fi mărit fără un sentiment de aderență, grăsime și greutate. Aceasta înseamnă că evităm toate consecințele care pot rezulta din utilizarea uleiului sau a cremei, a cărei bază este grăsimea. Datorită stratificării aceleiași loțiuni ușoare, bariera lipidică a pielii noastre este restabilită.

Cui îi convine? 

Toată lumea. Metoda este destul de universală, astfel încât chiar și proprietarii de piele sensibilă sunt potrivite.

Ce produs să alegeți?

 Esența este prima și etapa principală în îngrijirea coreeană. Textura lichidă, dar vâscoasă, asemănătoare gelului, completează perfect lipsa de umiditate. Alegeți un tonic în funcție de tipul și starea pielii: hidratarea de bază, tratamentul inflamației, prevenirea îmbătrânirii, îngrijirea anti-îmbătrânire și multe altele. Vă sfătuim să evitați formulele care conțin alcool, deoarece acestea pot provoca uscăciune, în special atunci când sunt aplicate în mai multe straturi.

Cât de mult se aplică?

Imaginați-vă dimensiunea unei monede cu două fețe, o astfel de cantitate este suficientă, deoarece mai mult nu se poate absorbi.

Cum se aplică?

Prima porție a tonicului nostru, aplicăm pe un disc de bumbac, ștergem fața, gâtul și zona decolteului. Celelalte șase porții se aplică mai întâi în palmă, încălzindu-le între ele, apoi se aplică în mișcări de presare. Acest masaj stimulează în plus circulația sângelui, îmbunătățind tenul.

Și apoi?

După ce am efectuat procedura, aplicați protecție solară sau fundație. Dacă pielea este foarte deshidratată, atunci puteți aplica în plus ulei sau cremă nutritivă.

7 straturi condiție obligatorie?

Nu, puteți începe cu trei, crescând treptat la 7 sau opriți atunci când simțiți că pielea este suficient de hidratată.

Cât de des trebuie efectuată procedura?

Pentru a vedea efectul, această metodă este sfătuită să se aplice cel puțin o dată la trei zile.

Seria tonerului Secret Key

Vă recomandăm să acordați atenție tonicii acestei serii. Avantajul lor este că puteți găsi un produs sub cerințele pielii dvs., în al doilea rând, prețul și vă va bucura. Aceste tonice costă circa 150 de lei, în comparație cu alte mărci, prețul este foarte democratic. Căutați-le pe rafturile magazinelor Moonglow și My Skin în Chișinău.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu