Acestea sunt cele mai importante 8 beneficii ale consumului de kiwi — Allbeauty.md

Acestea sunt cele mai importante 8 beneficii ale consumului de kiwi

Sezonul Kiwi începe în luna octombrie și se extinde în lunile noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie și martie, perioadă în care poate fi consumat în stare proaspătă și puteți profita de toate proprietățile lor, contribuind astfel la o sănătate bună datorită tuturor beneficiilor pe care trebuie să ni le ofere acest fruct.

 

Kiwi este un fruct cu un aspect destul de izbitor și cu o aromă deosebită și delicioasă, dar cel mai bun dintre toate este că are o serie de efecte asupra organismului pe care trebuie să le cunoaștem cu toții.

 

Cum contribuie kiwi la organism?

În cadrul aportului nutrițional al acestui fruct se remarca, printre multe altele, elemente precum vitamina C, vitamina K, acid folic, potasiu și fibre, care au o mare importanță pentru buna funcționare a organismului.

1. Întărește sistemul imunitar

2. Reglează tranzitul intestinal

3. Este benefic pentru piele

4. Ajută la reglarea glucozei

5. Îmbunătățește circulația sângelui

6. Contribuie la prevenirea și tratarea cancerului

7. Funcționează ca supliment pentru sportivi

8. Ajută la reglarea somnului

 

Cât de des dvs. Consumați acest fruct benefic pentru sănătatea fiecăruia? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă