Beauty horoscopul săptămânal și compatibilitate: 14 iunie – 20 iunie 2021 — Allbeauty.md

Beauty horoscop și compatibilitate: 14 iunie – 20 iunie 2021

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 14 iunie – 20 iunie 2021, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Acest semn se caracterizează prin vioiciune, spontaneitate, pozitivitate și energie. Când vine vorba de machiaj, nu le place să-și complice viața, preferă să aibă o rutină stabilită, adică folosesc întotdeauna sau aproape întotdeauna același machiaj, care tinde să fie natural. Asigurați-vă că nu stagnați și riscați puțin din când în când, adăugați puțină varietate machiajului, experimentați noi culori și tehnici.

Poate fi o săptămână plină de argumente și lipsă de comunicare cu partenerul dvs., ar putea exista o distanță între voi, dar lucrurile s-ar îmbunătăți cu ușurință dacă vă veți gândi la asta. Dacă sunteți singur, este posibil să cunoașteți un Rac, dar amintiți-vă că îi afectează foarte mult când nu le acordă atenție.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Oamenii te iubesc pentru că ai fost un prieten atât de bun și cald. Îți place machiajul, dar preferi ca zâmbetul tău să fie mai vizibil. Îți place să experimentezi, dar îți păstrezi machiajul natural. Accentuează-ți zâmbetul purtând un machiaj de buze simplu, dar atractiv, cu culori puternice și luciu de buze.

S-ar putea să existe mici discuții cu partenerul dvs. în această săptămână, din 14 iunie până în 20 iunie, vă rugăm să nu reacționați excesiv, să rămâneți calm și să fiți receptivi, dacă o faceți în curând, partenerul dvs. vă va cere scuze și totul va reveni la calm. Dacă sunteți singur, s-ar putea să cunoașteți un Vărsător, aceștia se solidarizează cu cei care își recunosc greșelile.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești o persoană căreia nu-i place să își complice viața și te poti plictisi ușor. Gemenii sunt frumoși și inteligenți, iar inteligența lor definește stilul și machiajul lor. Gemenilor le place și este o idee bună să le variați rutina și stilul de machiaj. Deoarece au două personalități și se plictisesc ușor, varietatea este importantă. Puteți schimba stilul și culorile în machiaj, în special în machiajul ochilor.

Este un moment bun pentru a vă consolida relația de cuplu, veți avea un sentiment de pace și împlinire pe care îl puteți proiecta către ceilalți într-un mod pozitiv. Dacă ești singur, vei găsi dragoste în munca ta.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Îți faci griji pentru ceilalți și uneori ești rezervat și liniștit. Ești o persoană sensibilă, care gândește mult și are o mare imaginație. Îți place naturalul și arăți natural. Machiajul tău tinde să fie natural în culori maro. Culorile naturale ți se potrivesc, încearcă doar să fii mai aventuros pentru a pune varietate în machiaj. Experimentați cu mai multe culori. Uneori folosiți culori puternice și strălucitoare pentru că vă stă bine, deși nu prea vă plac, când le veți vedea pe fața voastră, vă veți răzgândi.

Nu vă transformați relația într-o luptă pentru putere, uneori puteți avea dreptate, dar nu întotdeauna, învățați să fiți umili și să recunoașteți când greșiți. Dacă ești singur, este probabil să cunoașteți un Berbec, ei sunt întotdeauna în competiție cu ceilalți.

Leu (23 iulie - 22 august)

Glamourul domnește în rutina de machiaj. Profitați de personalitatea dvs. și, așa cum o face Jennifer López, experimentează cu înfățișări diferite și încearcă întotdeauna să arate plin de farmec. Adăugați strălucire ochilor și pielii, aveți grijă să nu exagerați cu machiajul.

Este posibil să fiți alături de partenerul perfect pentru dvs., dar temerile și îndoielile dvs. nu vă permit să avansați în relația voastră, să fiți sinceri cu voi înșivă și să definiți ce doriți cu adevărat. Dacă nu sunteți în vreo relație, ai o probabilitate că vei întâlni un Capricorn, iubesc relațiile formale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Perfecționistul zodiacului. Fecioarele sunt creative și intelectuale, le place să-și urmeze propriul stil și să adapteze moda la ele însele. Machiajul lor nu arată aproape niciodată exagerat, sunt oameni care acordă multă atenție înainte de a cumpăra cosmetică, nu se tem să experimenteze, dar mențin întotdeauna echilibrul. Amintiți-vă că nu totul trebuie să fie perfect și uneori este de preferat să purtați un machiaj mai simplu și mai imperfect decât să petreceți mult timp aplicându-l sau gândindu-vă cum să îl aplicați.

Dacă aveți probleme în relația dvs., ar putea fi foarte util să solicitați sfatul unei persoane mai în vârstă în care puteți avea încredere, experiența lor va fi foarte utilă. Dacă ești singur, poți întâlni un Capricorn, ei prețuiesc înțelepciunea persoanelor în vârstă.

Balanță (23-22 octombrie)

Balanțele sunt carismatice, le place să socializeze, caută armonie și le place totul să fie în echilibru. Balanțele au un simț înnăscut al modei și al stilului personal. Sunt foarte cochetați și zadarnici. Machiajul ei este echilibrat fără a fi prea simplu. Le place să poarte ruj puternic. Balanței îi place să experimenteze imaginea și machiajul ei.

Nu este recomandabil să faceți planuri de viitor în acest moment, lăsați lucrurile să devină mai clare, astfel încât să puteți decide dacă relația pe care o aveți acum este cu siguranță dorită. Dacă ești singur, poți întâlni Berbecul, sunt foarte hotărâți, dar nu foarte persistenți.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Le place să fie centrul de atracție și au personalități foarte puternice. Sunt oameni intenși și, deși puterea lor este cea mai vizibilă, sunt foarte sensibili. Le place schimbarea și de aceea este dificil să punem toți Scorpionii în aceeași definiție. Scorpionilor le place foarte mult să își schimbe stilul dar și machiajul. Amintiți-vă că uneori mai puțin este mai mult și experimentarea și schimbarea sunt experiențe pozitive, dar trebuie să aveți grijă să nu mergeți prea departe. Amintiți-vă că în machiaj echilibrul este important.

O atitudine de recunoștință și bucurie cu partenerul tău îți poate aduce mai multă armonie decât dacă ai încerca să gestionezi relația singur fără să te gândești la ce are nevoie cealaltă persoană. Dacă sunteți singur, este probabil să întâlniți un Rac, sunt foarte sensibili și nu le place să fie judecați.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sunt oameni deschiși, prietenoși și visători. Le place schimbarea, dar în machiaj preferă simplitatea. Nu le place să aibă o rutină complicată, dar le place să arate bine. Soluția este o rutină simplă și naturală, acordați o atenție deosebită ochilor. Odată ce stabiliți o rutină de machiaj, vă este ușor să o urmați și să arătați frumos.

Sentimentele de pasiune și armonie vor predomina în relația ta săptămâna aceasta, profită de ocazie pentru a te bucura de momente foarte romantice, pentru a organiza o cină sau o excursie de weekend. Dacă sunteți fără pereche, este posibil să cunoști o Balanță, ei sunt întotdeauna dispuși să răsfețe cuplul.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt oameni foarte ambițioși, logici și ordonați, care caută perfecțiunea. În stilul lor de machiaj și  stilul general le place să arate ascuțite. Pot fi puțin rigizi și preferă o rutină pe care o cunosc bine. Ei acordă o atenție deosebită aplicării machiajului și sunt foarte detaliați.

Pot apărea neînțelegeri cu partenerul dvs., este posibil ca sfatul unui prieten bun să fie foarte util pentru a vă îmbunătăți relația. Dacă ești singur, ai putea întâlni un Pești, sunt foarte intuitivi și îți pot oferi sfaturi bune.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sunt oameni independenți și sinceri. Le place să rămână la modă și să o poarte înaintea altor oameni. Vărsătorului îi place să folosească produse de înfrumusețare și are multe. Îi place schimbarea și poate cheltui mult pe produse de machiaj.

Este posibil să te fi simțit singur și izolat de oameni în general, propria atitudine te-a separat de ceilalți, depinde de tine să te schimbi și să te deschizi către ceilalți. Dacă ești singur, este posibil să cunoști o Fecioară, le place să analizeze oamenii.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Sunt persoane imaginative, creative și sofisticate. Le place să-și schimbe stilul și machiajul frecvent. Au un bun simț pentru combinarea culorilor. În machiaj le place să experimenteze frecvent, nu își stabilesc limite și își urmează instinctele. Urmați-vă instinctele și încercați stiluri noi, când treceți peste 25 fiți atenți la machiajul de la birou pentru a evita criticile.

Puteți merge într-o călătorie de aventură cu partenerul dvs., nu o planificați, pur și simplu mergeți fără țintă, dar dorind să vă distrați. Dacă sunteți singur, probabil o să întâlniți un Săgetător, le place să călătorească în locuri necunoscute și să găsească surprize.

 

Cum vi s-a părut hoscopul săptămânal pentru perioada 14 iunie și 20 iunie? Scrieți în comentariile de mai jos, și distribuiți prietenilor să vadă și ei ce i-ai prescris astrele pentru săptămâna viitoare. Vă dorim o săptămână frumoasă.

 

Autor: Valeria M

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă