Ceai din flori de gălbenele: pentru ce este și cum să-l prepari pentru un abdomen plat — Allbeauty.md

Ceai din flori de gălbenele: pentru ce este și cum să-l prepari pentru un abdomen plat

Floarea de gălbenele este vedeta anotimpului care împodobește altarele și ofrandele Zilei Morților (o sărbătoare mult cunoscută în Mexica), pentru că conform tradiției, aroma ei îi călăuzește pe cei dragi care au părăsit această lume. Pe lângă aceasta, petalele sale pot fi foarte utile pentru sănătate și frumusețe, când sunt preparate în infuzie! Știai că poate ajuta la reducerea inflamației din abdomen?

 

În continuare, vă dezvăluim pentru ce este ceaiul din flori de gălbenele, cum să-l preparăm și minunatele sale proprietăți antiinflamatorii și relaxante. După ce îi cunoști minunile, vei dori să ai o plantă mică acasă!

 

La ce este bun ceaiul din flori de galbenele?

 

Ceaiul de galbenele pentru a slabi: mit sau realitate?

 

 

Cum se prepară ceaiul din flori de gălbenele?

 

 

Așa că acum știi, profită de sezonul florilor de gălbenele sau plantează-i semințele acasă pentru a obține tot ce este mai bun din această frumoasă specie mexicană!

 

Ți-a fost utilă această informație? Ce metode folosiți dvs. pentru a slăbi? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă