Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei din istorie! — Allbeauty.md

Cele mai bine vândute parfumuri pentru femei din istorie!

Fără îndoială, parfumurile sunt acelea care, datorită puterii și semnificației lor, au devenit nu numai unul dintre cei mai recurenți aliați, ci și unul dintre cei mai bine vânduti! Pentru că, pentru a fi sincer, nu există nimic mai bun ca utilizarea parfumului preferat zilnic pentru a ne face să ne simțim mult mai încrezători și chiar să ne transformăm în ceea ce ne dorim cel mai mult.

 

Desigur, printre miile de propuneri care sunt, există unele parfumuri care au devenit iconice, transcendând timpul nu numai ca fiind cele mai bine vândute din vremea lor, ci și din toate timpurile. Și este faptul că, fie pentru aroma lor hipnotizantă, pentru simbolism, pentru istorie sau pentru a fi un eșantion tangibil al imaginației marilor icoane din industria modei și a frumuseții, aceste parfumuri sunt pe primul loc ca obiecte maxime ale dorinței.

 

Care sunt cele mai bine vândute parfumuri pentru femei? Aici enumerăm topul pentru tine!

Este un clasic al clasicilor care nu se demodează și care continuă să fie unul dintre cele mai bine vândute și recunoscute parfumuri de când a fost creat, adică din 1921 de Ernest Beaux pentru Maison Chanel. Misterul numelui său este simplu: dintre cele 10 mostre care au fost create, Coco Chanel a decis să dea viață nr. 5, a cărei formulă rămâne aproape intactă, în ciuda faptului că sticla sa iconică a suferit câteva modificări.

 

Și la fel ca semnătura, acest parfum este renumit pentru aura sa elegantă, subevaluată și atemporală, alcătuită din note de floare de portocal amară, iasomie, trandafir, lemn de santal, vanilie și multe altele. Nu degeaba a devenit un parfum atât de iconic încât a inundat chiar și vestiarele unor mari personalități precum Marilyn Monroe.

Fără îndoială, unul dintre cele mai exclusive și vândute parfumuri din vremea sa. Și, de la lansarea parfumului, din 1930, „Joy” de Jean Patou ne vorbește despre eleganță, senzualitate și rafinament prin formula sa compusă din note de trandafir de damasc bulgar, ylang-ylang, tuberoză, iasomie, trandafir de mai, mosc și lemn de santal.

 

Un amestec cu note moderate care a reușit să capteze atenția și gustul celor mai exigente personalități, cum ar fi cea a Mariei Félix, care a adoptat-o ​​printre preferatele ei pentru cea mai mare parte a vieții sale. Și nu este surprinzător, deoarece este un parfum extrem de hipnotizant și izbitor la fel cum a fost actrița mitică!

Sticla sa sobră, dar elegantă, a păstrat aproape intactă imaginea difuzorului original proiectat de arhitectul francez Louis Süesu, care a fost realizat cu sticlărie Baccarat și aplicații din aur.

Este un alt dintre cele mai bine vândute parfumuri pentru femei, a cărui aromă și prezentare incredibilă au captivat mai mult de o generație, devenind un clasic complet al parfumeriei franceze. De la lansarea sa în 1948, acest parfum floral, care se remarcă prin acordurile sale calde și lemnoase, a lovit punctul culminant pentru a atrage cele mai elegante, romantice și ultra-feminine personalități.

 

Amestecul său de flori precum garoafa, trandafir și neroli, aldehide, cu o notă de condiment și verdeață din cuișoare, iris, mosc, mușchi și rozmarin, fac din acest parfum o combinație sofisticată. Pe de altă parte, sticla frumoasă cu doi porumbei stilizați frumoși - care simbolizează pacea și tinerețea eternă - au devenit cel mai distinctiv element care ne face să recunoaștem acest parfum de departe.

Cu un suflet oriental, parfumul „Angel”, de Thierry Mugler lansat pe piață în 1992, este și continuă să fie o creație pe cât de unică, pe atât de atractivă. Acesta a devenit cel mai bine vândut din Franța, al doilea cel mai mare vânzător din întreaga Europă și, până în prezent, rămâne în topul mondial ca unul dintre cele mai bine vândute parfumuri.

Parfumul său combină arome dulci - pofta tentantă - cum ar fi praline, fructe roșii și un acord de vanilie cu o notă de paciuli. Pe de altă parte, sticla sa se distinge prin forma sa iconică de stea în stilul sculpturii moderne - proiectat de Thierry Mugler însuși - care reprezintă „o lume infinită plină de vise și posibilitățile infinite de a le îndeplini în palma mâinii tale”.

 

De parcă asta nu ar fi suficient, sticla este complet reutilizabilă, deoarece firma de parfumuri are sursele de reumplere Mugler, denotând angajamentul său responsabil.

Când vine vorba de spargerea stereotipurilor, „CK One”, de la Calvin Klein, este un alt parfum cu cele mai bune vânzări nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați! Și este faptul că acest parfum lansat în 1994 a reprezentat și reprezintă în continuare un manifest al libertății de gen, apărând ca o propunere unisex care ar ocupa rapid locul de frunte în generația X.

 

Un spirit proaspăt, fără griji, liber și foarte tineresc se remarcă printre notele sale de papaya, mandarină, ananas, lămâie, bergamotă, violetă, iasomie, trandafir, mosc, chihlimbar, și altele. Va fi cel mai tare parfum pe care îl poți purta în fiecare zi!

 

Care din aceste parfumuri le aveți pe propia măsuță cosmetică? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă