Cele mai bune 12 seruri cu retinol — Allbeauty.md

Cele mai bune 12 seruri cu retinol

Retinolul este unul dintre acele ingrediente care generează mereu frică, ceva ce vine de la primele formule care au fost incluse în serusi cu retinol. Din fericire, firmele de frumusețe au făcut eforturi mari pentru a îmbunătăți formulele și îndrăznesc să includă retinoizii în formulele lor mai stabile. De fapt, serurile cu retinol se numără printre preferatele dependenților de frumusețe pentru marile lor proprietăți.

 

Puterea sa de a irita pielea la început și de a o reînnoi pe termen mediu și lung ne aduce o îndoială cu privire la combinație a retinolului cu alte produse, în același mod hipersensibilitatea inițială are o oarecare relație cu expunerea la soare.

 

Ser cu retinol, cosmetic zi si noapte

Retinolul are doar două dezavantaje: unul, care sensibilizează inițial pielea și celălalt, care este fotosensibil la soare, adică: puterea lui moare de îndată ce lumina exterioară îl lovește. Aceasta înseamnă că cremele cu SPF va trebui folosite pentru a proteja pielea în timpul zilei dacă folosim un ser cu retinol, lucru care ar trebui făcut chiar dacă folosim sau nu retinol în rutina facială.

Se poate aplica retinolul pe pielea sensibilă?

Întrebarea care ne macină cel mai mult - este retinolul potrivit pentru pielea sensibilă? Poate fi folosit, dar trebuie să o faci corect și să alegi produsul potrivit. Retinolul este cel mai bun ingredient activ pentru a întârzia îmbătrânirea pielii. Cu toate acestea, este un ingredient activ care, la anumite concentrații, irită pielea. În cazul pielii sensibile, primul lucru de făcut este să alegeți un produs cu retinol care are alte ingrediente active care ajută la atenuarea iritațiilor, precum și să alegeți concentrații scăzute pentru început. Apoi, este important să-l introduceți în rutină încetul cu încetul, începând cu de două ori pe săptămână. În același timp, hidratarea trebuie crescută, folosind produse cu ceramide, acid hialuronic și acizi grași care întăresc funcția de barieră care, în cazul pielii sensibile, este mai slăbită. Dacă pielea îl asimilează, poți începe să folosești retinolul de 3 ori pe săptămână, noaptea, aplicând protecție solară ziua, și hidratând foarte mult pielea.

 

Acum că știi ceva mai multe despre retinol, îți lăsăm o selecție dintre cele mai bune seruri cu retinol de pe piață.

 

Ser de noapte Revitalift Laser cu retinol pur de la L'Oréal Paris

Retinol Correxion de la RoC

Organic Retinol Serum de la Satin Naturel

Ser facial cu Retinol de la Barbaria

Ser cu retinol de la Olay

Retinol Skin-Renewing de la Kiehl’s

Ser cu retinol de la La Roche Posay

Retinol Ceramide Capsules de la Elizabeth Arden

Serum Lifting Retinol de la Avant Skincare

Serum Eternalist A.G.E Retinol Filler de la Sensilis

Advanced Retinol Concentrated Serum de la StriVectin

Retinol Serum Anti Edad de la Remescar

 

Ce fel de ser cu retinol dvs. folosiți? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă