Ce daruri să puneți sub pomul de Crăciun: cărți despre parfumuri

Ce daruri să puneți sub pomul de Crăciun: cărți despre parfumuri

Cartea este un cadou minunat pe care prietenul tău îl va aprecia cu siguranță. Am selectat pentru dvs. cărțile despre Parfumerie pe care le-am putut găsi în Chișinău.
Începem!

Parfum. Istoria parfumurilor secolului XX

O carte editată de expertul parfumeriei Lizzie Ostrom, în care el relatează istoria secolului XX prin prisma parfumului. În timp ce citiți această carte, veți face o călătorie la începutul secolului, anii douăzeci, formidabilii treizeci, anii patruzeci – rebeli, eleganța anilor cinzeci, swinging șaizeci, șaptezeci spumante, optzeci egoiști, nouăzeci capricioși. O călătorie interesantă prin aromele trecutului, care, fără îndoială, au influențat modul de a crea parfumurile pe care le folosim la momentul actual.

Din jurnalul amatorului parfumeriei

Raufa Karieva este o persoană simplă, nu un parfumier, a încercat diferite arome pe tot parcursul anului și a înregistrat impresiile sale. În această colecție sunt prezentate fragmente din jurnalul amatorului de parfumerie.

De la cuișoare la lemn de santal. Alfabetul olfactiv și ghidul lumii aromelor naturale

Cartea a fost publicată în 2014 și este un soi de ajutor pentru studiul parfumului natural. În acest manual, autorul ne oferă sfaturi cum putem mai bine să percepem parfumurile, să le descriem, precum și să realizăm compuși simpli de parfum și să creem parfum folosind uleiuri esențiale, absolute și așa mai departe.

Parfumurile mythiques. Colecție exclusivă de spirite legendare

Dacă vă plac aromele, dacă parfumul nu este doar o compoziție de parfum pentru dvs., dacă doriți să știți că unele sticle posedă mistere ascunse, povești de dragoste, pasiune, inspirație, atunci această carte este pentru dvs. Ediție, care seamănă cu ambalajul parfumului scump, este poetic, o poveste interesanta despre cum s-au născut celebrul Chanel № 5, Shalimar, Agride, Jicky, Narcisse Noir, L ' Heure Bleue, Mitsouko și alte arome, ce au cucerit lumea și care au devenit parte a istoriei.

Doar chimia aromei

Mirosul nu poartă mai puține informații decât sunetul sau imaginea, gustul sau atingerea. Mirosul poate provoca cele mai puternice emoții, cea mai bogată serie asociativă, să seducă sau să respingă pentru totdeauna... Știința care studiază mirosurile încă nu poate descoperi cum funcționează. Cartea specialistului american în aromamarketing ne relatează despre cum începe miros, cu privire la compozițiile chimice, care convertesc mirosul de parfum, de materii prime pentru parfum, natural și sintetic, vegetal și animal, și chiar cele secundare, pentru care jumătate de secol în urmă au vânat toți parfumierii. Veți învăța despre moleculele cu mirosuri noi, din care nu se primesc compoziții similare, deoarece parfumul dezvăluie foarte rar sursa inspirației sale; în cele din urmă, aflați despre rolul chimiștilor și fizicienilor în știința parfumurilor. Autorul ilustrează narațiunea cu exemple de arome care au făcut o revoluție uluitoare în lumea parfumurilor create de cele mai bune" nasuri " a secolului. Cartea este adresată atât specialiștilor în domeniul aromelor, cât și tuturor celor interesați de misterele olfactive.

Recomandă prietenilor

Procură produse din acest articol :

Comentarii :

Articole pe aceeași temă