Ce reprezintă Barbershop și de ce tot mai mulți apelează la serviciile sale?

Familiar pentru noi toți din copilărie, saloanele de coafat, treptat rămân în trecut, astăzi nu veți vedea prea multe pe străzile orașului. Pentru a le înlocui au venit saloane de frumusete, care oferă o gamă largă de servicii pentru femei. Până de curând, bărbații au rămas mulțumiți doar de coafura standard a coaforului-universal și atât. Dar vremurile se schimbă și astăzi apar tot mai multe Barbershop - uri, sau pur și simplu, saloane de coafură pentru bărbați.

Ce servicii oferă și de ce merită să mergeți acolo, veți afla în acest articol.

Istoric

Barbershop și-a luat numele din cuvântul latin "barba", care în traducere înseamnă "barbă". Aceasta este o trăsătură distinctivă masculină care nu este asociată cu femeile.

Barbershops au devenit populare cu mult timp în urmă, în secolul al XVIII-lea, întâi de toate în America și apoi în Europa. Apoi, maeștrii au fost împărțiți în 2 categorii - unii au lucrat cu femeile, iar alții cu bărbații. În același timp, serviciul de tunsoare a bărbii a devenit popular.

În acele zile, în astfel de saloane de coafură au fost efectuate proceduri medicale simple: tratamentul dinților și a tăieturilor mici. Deja la mijlocul secolului al XIX-lea, aceste instituții au început să ofere exclusiv servicii de coafură.

Barbershop-urile au câștigat rapid popularitate, iar la sfârșitul secolului al XIX-lea a fost organizat primul sindicat al persoanelor ce oferă astfel de servicii. În același timp, au început să apară școlile specializate, al căror profil au fost - tunsorile și styling pentru bărbați.

În anii ' 70 ai secolului al XX-lea, pentru serviciile de Barber verset, toate acestea au fost legate de creșterea popularității lungimii părului. Cu toate acestea, barberii au stăpânit această nișă.

Reînnoirea interesului pentru Barbershop în lumea modernă a început în Anglia. În Londra, s-au deschis unități de lux în stil victorian, cu scaune din piele și finisaje din lemn natural. Numai bărbații au fost admiși să deservească bărbații. Din nou, s-au întors în uz lamele ascuțite folosite în trecut, iar împreună cu moda pentru a purta barba sa întors și arta de a avea grijă de ea.

Ce servicii oferă barbershops?

Până în prezent, barbershops oferă următoarele servicii:

- tunsoare pentru bărbați, inclusiv pentru copii;

- corectarea tunsorii;

- hair styling;

- tunsoare și styling barba;

- bărbierit regal;

- mascarea părului gri;

- manichiură pentru bărbați;

- pedichiură pentru bărbați;

- modelarea sprâncenelor și a barbei.

Indiferent de serviciul ales, vizitatorii așteaptă atmosfera clubului masculin, băutură, trabucuri și comunicarea cu oameni ce au aceleași interese.
De asemenea, Barber oferă o mulțime de tehnici interesante pentru a efectua servicii și multe idei pentru a crea o imagine. Ei întotdeauna sunt la curent cu tendințele modei.

După cum puteți vedea, lista este destul de extinsă. Desigur, există femei Barberi, dar pentru client nu este doar un coafor, Barbershop este un club, unde maestrul este asemănător cu un barman din filmele americane vechi. El nu doar taie barba sau uniformizează mustața, el este atât un psiholog, cât și cel mai bun prieten al său. El vă cunoaște preferințele și vă amintește de interesele dvs., ceea ce te încurajează să te adresezi de mai multe ori anume în acest Barbershop.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu