Culori care te vor face să arăți de un milion de dolari — Allbeauty.md

Culori care te vor face să arăți de un milion de dolari

Vrei un efect de lux imediat în aspectul tău? Acestea sunt culorile pe care trebuie să le includeți în dulapul vostru imediat.

Alegerea culorii nu numai că ne ajută starea de spirit să devină mai bună, la fel ne ajută să transmitem adevărata posibilitate, este și modul nostru de a comunica cu întreaga lume fără a vorbi. Prin urmare, trebuie să recunoaștem că există zile în care vrem să îi impresionăm pe cei din jurul nostru, astfel încât puterea acestor culori să ne preia personalitatea și să reușim să lăsăm pe toată lumea cu gura căscată. Știm deja că culorile precum negru sau roșu NICIODATĂ nu vor reuși să creeze acest efect, dar ce alte nuanțe denotă stil, rafinament și chiar bogăție? Dragii noștri cititori, ai venit la locul potrivit ... Îți spunem culorile care te fac să arăți luxos, te fac să te simți puternic ca să faci un pas mare sper lumea stilului, unde toată lumea va spune: „ea are totul” . Astfel instantaneu vei simți un impuls de putere cu care vei dori să cucerești lumea.

 

VERDE SMARALD

CULOAREA LILIACULUI

TOTUL NUD

CULOAREA PORTOCALEI

 

Care dintre aceste culori v-au plăcut cel mai mult și credeți că vă vor face să arătați de un milion de dolari. Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă