Curly method

Curly method

Ce este Curly Girl metod? Ne spunem.
Aceasta este o metodă dezvoltată de o englezoaică pentru femeile cu păr creț, care se bazează pe 3 principii de bază:

Există o mulțime de bucle ale căror scale se întind de la absolut drepte la afro-zig-zag. Curl +/- puteți calcula pe scara propusă


Tipul 1 nu este prezentat aici. Este parul drept cu diferite grade de ondulație.

Este necesar să vă iubiți curl-ul și să vă străduiți pentru idealul său. Dacă părul are un model 2C, nu vor arăta niciodată ca 4C în mod natural. Pentru a da forma cea mai pronunțată a buclelor, este necesar să se clarifice textura, gradul de deteriorare și să se alinieze îngrijirea și stivuirea în jurul acestuia.
Este necesar să se înțeleagă că îngrijirea buclelor și a părului drept este radical diferită.
Este important să înțelegeți că părul curat este mai uscat decât cel drept.

Cum să spălați părul curat?
În primul rând, nu în fiecare zi. Cu cât le speli mai des, cu atât mai uscat, mai pufos și mai gras vor fi. О dată la trei zile va fi normal.

Este necesar să se spele cu apă rece. Apa prea caldă ridică cântarele părului și de acolo se spală grăsimile, apa rece, dimpotrivă, netezește cântarele și le face să strălucească.

Balsam fără silicon. Da, siliconul face ca părul să strălucească, dar este pentru moment, cu cât mai mult păr îl acumulează, cu atât mai puțin strălucește și devine drept. Și ne străduim pentru buclele perfecte, nu?
Șamponul fără sulfat, care nu usucă părul, nu îndepărtează stratul lipidic și nu irită scalpul, dar nu poate face față siliconilor. Pentru a face acest lucru, șamponul obișnuit va fi suficient.

Aer condiționat nealcoolizat. Această etapă este necesară pentru a conferi buclelor o netezime și pentru a elimina fluffiness. Cu aer condiționat, principalul lucru nu este să exagerați, deoarece părul va pierde frizul.

Squish & scrunch. O tehnică importantă pentru formarea buclei, pentru aceasta este necesar să puneți palma sub curl, să o ridicați și să o stoarceți. Și așa mai departe, în toate etapele de spălare și uscare a părului. Această procedură, ca toate cele anterioare, se face cu capul înclinat înainte, pentru a forma bucle stabile, începând cu partea de sus.

Cum să uscați părul curat

Nu utilizați un prosop, deoarece este prea rigid pentru buclele dvs. Ea ia o mulțime de umiditate și provoacă fragilitate și secțiune transversală.

Utilizați difuzorul sau uscați în mod natural. Difuzorul ajută buclele să nu se răspândească în direcții diferite și ajută la reducerea fluffiness. Dar cel mai bine este să lăsați părul să se usuce singur, cu această metodă, buclele se formează cel mai bine.

Uscarea părului cu aer rece. Aerul cald duce la o secțiune transversală și, în timp, la dispariția buclelor, astfel încât aerul rece este singura opțiune pentru utilizarea uscătorului de păr pe părul ondulat.

Hot styling – tabu. Aerul cald al uscătorului de păr, curling, fier de călcat, acest lucru duce la formarea buclelor greșite, la secțiune transversală și la pufos necontrolat.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă