Fisier electric pentru tocuri

Beneficiile pedichiurii uscate fac din ce în ce mai multe femei să renunțe la modul clasic de tratare a picioarelor și să treacă la curățarea hardware-ului.

Utilizarea unei alimentatoare de picior permite călcâiele să fie mai rapide și mai ușor de făcut. Nu este nevoie de nimic pentru a freca independent, efortul nu este aplicat, nu este nevoie să umeziți în mod constant pielea.

De asemenea, nu este necesară pregătirea pregătitoare, cum ar fi: aburirea și umezirea pielii, aplicarea cremelor. Ne grăbim să observați că, dacă aveți probleme  precum porumbul sever, fisuri, uscăciune crescută, necesitatea unui tip mixt de îngrijire; lucrați cu o suprafață umedă, hidratând pielea cu catifelare, componente antiseptice și apoi măcinând aparatul.

Ce fel de pilă?

Vă sfătuim să vă uitați la pile care au o crestătură laser pe abraziv, deoarece se ocupă nu numai de defectele mici ale călcâiului, ci și de călcâiele grosiere. Viteza și calitatea curățării acestor pile sunt ridicate, astfel de dispozitive șlefuiesc ușor pielea, îndepărtându-i pielea moartă.

Apoi, după popularitate, există ferăstraie cu viteză mare de rotație. 4000 rpm – cea mai bună opțiune, 3600 – acceptabil. Dacă viteza de rotație este mai mică, atunci aceasta este potrivită numai pentru cei cu piele delicată.

Cum se utilizează?

  •  Înainte de procedură, pielea trebuie să fie curată și uscată, este important să nu aburiți tocurile înainte de procedură. Șlefuirea pe călcâiele umede sau transpirați nu se face, deoarece abrazivul este înfundat și utilizarea ulterioară a ferăstrăului va deveni imposibilă.
  •  Pentru a muta pila de ferăstrău este necesar pentru tine, pentru că conducând pila de ferăstrău de la tine, faci o mișcare spre deosebire de mișcarea rolei în sine, ceea ce duce la ruperea aparatului.
  •  Deoarece pila funcționează rapid, nu trebuie să procesați aceeași zonă mai mult de 10 secunde și, de asemenea, să apăsați. De la astfel de manipulări la data viitoare, pielea va crește mai grosieră și mai groasă.
  • Nu utilizați pilă de unghii, în cazul în care pielea are negi, papilomas sau alunite.

De unde să cumpărați un fierăstrău electric în Chișinău?

În Chișinău puteți cumpăra cu ușurință aparatul în magazinele mari Nm1 (firma Scholl), precum și în magazinul online smadshop.md (SilverCrest ea 3 C3).

Comentarii (1)
Маруся
22 noiembrie 2019, 15:01
Есть у меня такое чудо техники и я ей очень довольна) Рекомендую всем )
Răspunde

Lasă un comentariu