Să înțelegem toate subtilitățile și nuanțele de îngrijire a părului subțire.

Să înțelegem toate subtilitățile și nuanțele de îngrijire a părului subțire.

Cum arată îngrijirea părului subțire?

Îngrijirea pentru astfel de păr ar trebui să înceapă cu spălarea și aranjarea corectă. Astfel de păr este extrem de fragil și prin urmare, ar trebui să creăm spumă șamponului în zona bazală, apoi cu ajutorul degetelor să distribuim spuma pe toată lungimea părului. După spălarea părului cu șampon, asigurați-vă că utilizați un balsam special. Multe fete ignoră această etapă, dar această etapă este esențială, deoarece datorită balsamului părul păstrează umiditatea , ceea ce îl face neted și strălucitor.

Pieptănarea regulată este o altă cale spre părul frumos și sănătos. Pieptănarea ar trebui să înceapă de la capete, ceea ce va spori calitatea părului și nu va deteriora rădăcinile.Mai mult, această metodă previne încâlcirea părului.

Când pieptănați părul, este important să utilizați mijloace concepute special pentru părul fin. Astfel de produse asigură fixarea mobilă și vizează etanșarea structurii și menținerea volumului părului. Când uscați părul cu un uscător de păr, utilizați temperatura medie a aerului și uscați buclele treptat. Da, acest proces va dura mai mult decât dacă ați usca părul fără styling, dar buclele vor fi mai sănătoase.

Este necesar de a spăla părul subțire în mod diferit?

Nu, părul se spală odată ce apare necesitatea. Desigur, părul subțire este predispus la murdărire , dar este îndeajuns să alegeți remedii care sunt create special pentru utilizarea zilnică și să corespundă necesităților: părul vopsit sau nu, blond sau închis la culoare, dacă există probleme ce țin de pielea capului sau nu.

                                                     Ce mijloc trebuie de ales pentru a crea volum părului?

Practic, toate mijloacele pentru părul fin sunt îndreptate spre etanșarea structurii lor,ci nu spre crearea unui volum bazal, precum așteaptă mai mulți dintre noi.

Alegeți agenți care au aminoacizi, keratină, coenzima Q10, cofeină, pantenol. Aceste elemente pătrund adânc în structura părului, învelind suprafața sa, datorită căreia buclele dvs. cresc și se întăresc în timp.

Cum rămâne cu aranjarea?

Piptănarea părului la rădăcini este o modalitate de a conferi volum părului subțire, însă această metodă vă poate deteriora buclele deja fragile. Mult mai bine să folosiți bigudi.

Bigudi-Velcro pentru volum sunt indispensabile la crearea unui volum uimitor. Pentru a face acest lucru, pulverizați părul cu spray, răsuciți firele 3-4 pe partea de sus a bigudi și suflați-le cu aerul cald al uscătorului de păr timp de 30 de secunde. După 10 minute, când părul se răcește, bigudiurile pot fi îndepărtate.

De asemenea, la alegerea unui spray pentru păr, ar trebui ca mijloacele pentru îngrijire să posede un grad slab de fixare și alcool. Dar complexul de vitamine și pantenol va fi foarte util.

Ce secrete pentru îngrijirea părului subțire cunoașteți? Distribuiți în comentarii.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu