Concealer facial – o ambulanță din geanta cosmetică, dacă este folosită corect

Concealer – este o mană cerească. O petrecere furtunoasă, cercuri sub ochi, un cos brusc sărit pe frunte, cu toate aceste probleme, poate ajuta un concealer, dar cu condiția să-l utilizați în mod corespunzător. Se aplică greșit și look-ul va fi mai rău decât a fost înainte. Și cum să le folosească în mod corespunzător pentru a ascunde toate consecințele enumerate și pentru a da feței un aspect radiant și sănătos, vă vom spune în acest articol.

Culoare concealer

Printre nenumăratele culori și texturi diferite, este foarte ușor să te pierzi. Prin urmare, pentru a alege o opțiune win-win, make-up artisti sunt sfătuiți să ia un anticearcan pe o nuanță mai deschisă decât pielea ta. 

Corectarea cercurilor întunecate sub ochi cu culoarea corectă a concealerului

În acest stadiu, este important să se uite la nuanțe de anticearcan. Pentru a evita cercurile întunecate nedorite sub ochi, trebuie să luați un anticearcan cu o culoare portocalie pentru cercurile albastre și galben pentru a elimina cercurile purpurii sub ochi. Astfel de culori se neutralizează optic.

Tipuri de anticearcan în structură

Există anticearcan lichid și cremă. Primele ne servesc pentru zona delicată din jurul ochilor, în timp ce cremele se descurcă bine cu pete întunecate pe față. Dacă anticearcanul este prea uscat, amestecați-l cu o cantitate mică de ton, ceea ce îi va asigura o alunecare netedă. 

 Aplicarea cremei pentru ochi

 Este necesar să aplicați ușor un hidratant, care lucrează din templu, pentru a hidrata și a stimula circulația sângelui în jurul ochilor. O astfel de aplicare împiedică întinderea țesuturilor din jurul ochiului, ceea ce poate stimula în cele din urmă apariția ridurilor subțiri. 

Aplicarea corectă a concealerului sub ochi

Produsul trebuie aplicat în mai multe etape. În prima etapă, tragem un triunghi, apoi aplicăm o acoperire pe întreaga zonă a pleoapei inferioare, zdrobind în jos. Astfel, este necesar să se picteze întregul triunghi. Apoi, stingem cu grijă buretele sau degetele de la graniță, astfel încât acestea să se amestece cu restul tonului. Un ton mai deschis poate fi luminat cu linguri de ochi, acest lucru va deschide ochii și va atenua deficiențele.

 

Comentarii (0)

Lasă un comentariu