Meteodele coreene de îngrijire a părulu

Veți fi surprinși, dar în 2017, industria de frumusețe coreeană sa concentrat pe ... îngrijirea scalpului, considerând că această cale este une efficientă pentru a obține un păr sănătos și frumos.

Am vorbit deja despre îngrijirea în mai multe etape, iar acum vom înțelege care sunt etapele coreene de îngrijire a părului.

Curățarea profundă a scalpului

Nu, șamponul nu este suficient pentru a îndepărta complet celulele moarte, murdăria și reziduurile de agenți de fixare de pe scalp.

Coreenii cred că scalpul curat este baza sănătății părului. Această axiomă nu presupune contradicții.

Pe rafturile magazinelor din Chișinău puteți găsi scruburi și peelinguri pentru scalp, despre care am relatat mai devreme.

Astfel de soluții ar trebui folosite cel puțin o dată pe săptămână.

Curățarea scalpului

În acest stadiu, totul este simplu. Folosim un șampon care se potrivește și rezolvă exact problemele părului:

Păr uscat - necesită nutriție și hidratare;

Deteriorat-reparare și netezire;

Neascultător-agenți ce fac părul mai moale;

Slab-întărirea foliculilor de păr;

Scalpul gras-normalizarea glandelor sebacee.

Masaj

Pentru a spori efectul celor două etape anterioare de curățare și pentru a îmbunătăți rezultatul, se recomandă efectuarea unui masaj al scalpului. Pentru a face acest lucru, alegeți un pieptene din plastic, care poate masa ușor scalpul.

Aer condiționat

Există două modalități:

Prima modalitate presupune folosirea balsamului de aceeași linie ca și șamponul dvs., împreună vor rezolva problemele care apar.

Și puteți lua șampon și balsam de diferite mărci, atunci șamponul va funcționa împotriva uscăciunii, de exemplu, iar balsamul va hidrata părul. Prin urmare, condiția ca fondurile să fie producția unei companiei nu este necesară.

Tratamentul părului

Măștile, fillerele-sunt create pentru o nutriție intensă și recuperare. Spre deosebire de aparatele de aer condiționat, ele au o compoziție mai "saturată", iar concentrația substanțelor active din ele este mult mai mare.

Pentru a obține rezultate de la astfel de produse, vă sfătuim să procurați o acoperire termo pentru cap, cu toate acestea, dacă nu, puteți înfășura părul cu un prosop și câteva minute să-l încălziți cu un uscător de păr. O astfel de încălzire sporește în mod repetat efectul remedierii aplicate.

Măștile de păr pot fi folosite și în loc de balsam. Dar, în acest caz, trebuie să reduceți timpul aplicării măștii pe păr, în loc de 15 minute -1-2.

Îngrijire indelebilă

Serurile, uleiurile, misturile și gelurile îmbunătățesc în mod repetat aspectul părului.

De regulă, produsele de îngrijire fără spălare sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. În funcție de produs, acestea trebuie aplicate pe părul ușor umed sau uscat.

Asta e tot. După cum puteți vedea, o astfel de îngrijire nu este complicată. Cel mai important lucru este coerența și regularitatea efectuarii procedurilor, iar apoi rezultatul va fi vizibil în termen scurt!

Comentarii (0)

Lasă un comentariu