Nail polish pentru cei mai puternici

Un bărbat cu manichiură la Chișinău este un fenomen atât de rar și unic, încât zăpada la sfârșitul lunii aprilie, în comparație cu aceasta, nu mai este un nonsens.  

În faptul că mâinile unui om ar trebui să fie bine îngrijite, unghiile îngrijite, și bavuri ar trebui să lipsească – nimeni nu se îndoiește, pentru că este frumos, elegant și prestigios. Dacă vorbim despre culoarea lacului pe unghii, atunci, potrivit psihologilor, transparența este un indicator al puterii și puterii caracterului masculin, dar lacurile colorate dau preferință naturii creative și autosuficiente. Deci, ce companii astăzi ajută reprezentanții sexului mai puternic să aibă grijă de prestigiul lor?

De exemplu, EvolutionMan. Destul de bine-cunoscut brand de produse cosmetice pentru bărbați, care în 2011 a lansat o serie de lacuri pentru bărbați. Acest produs este conceput pentru bărbați tineri, la modă și îndrăzneți care iubesc o manichiură bună. Colecția prezintă cinci nuanțe: transparent, mat, violet, bronz și culoarea asfaltului umed.

Dacă credeți că după aplicare, unghiile vor străluci ca diamantele în cea mai bună tăietură, atunci nu. Astfel de lacuri sunt întotdeauna lipsite de strălucire, iar unghiile arata cat mai natural si natural posibil.

Orly, de asemenea, eliberează un lac de sex masculin, care arată extrem de natural pe unghii, oferindu-le o nuanță mată.

O caracteristică a acestor colecții este faptul că lacurile durează mult timp și se usucă foarte repede.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu