Lucruri interesante despre sărut, veți gândi diferit atunci când vă veți săruta — Allbeauty.md

Lucruri interesante despre sărut, veți gândi diferit atunci când vă veți săruta

Interesantul sărutării nu este pur și simplu buzele, limba și umezeala. Cele mai interesante lucruri despre sărutări sunt emoțiile, dorința, mâinile, mângâierile, limbajul corpului, magia. Într-un sărut bun sunt multe lucruri implicate, chiar și energie sau magie pe care nu le putem vedea. Ideea este că te dai fără rezerve sau așteptări.

 

1.Cel mai interesant despre sărut se începe în pântecele mamei noastre

2.Un sărut are nevoie de energie musculară bună pentru a fi perfect

Există câteva lucruri interesante despre săruturi care ne pot ajuta să ne îmbunătățim relația de cuplu. Potrivit cercetătorilor, 146 de mușchi sunt activați în timpul sărutului pentru a se coordona.

 

În timpul unui sărut, 34 de mușchi faciali și 112 mușchi ai corpului intervin pentru a ne oferi o postură atunci când ne sărutăm. Acestea sunt cu siguranță câteva lucruri necunoscute despre sărut. Adică, doar sărutându-ne, putem spune că facem deja exerciții.

3.Săruturile și îmbrățișările ca modalitate de a da afecțiune, datează din Evul Mediu

4.Un rege a interzis sărutul

În Anglia, în anii 1439, o boală a afectat întregul regat. Regele Henric al VI-lea nu se putea gândi la altceva decât să interzică sărutările, astfel încât boala să nu se răspândească în continuare.

 

De-a lungul istoriei, s-au întâmplat mai multe lucruri interesante cu privire la sărut. De exemplu, în Napoli, în secolul al XVI-lea, a fost interzis sărutul în public. Dar dacă cineva încălca această lege era pedepsit cu moartea.Sărutul francez la începuturile sale a provocat dureri de cap spectatorilor

La începutul secolului al XX-lea erau atât de multe cupluri franceze care se sărutau în trenuri, încât era foarte deranjant. Ca urmare a acestui sărut a fost interzis cu totul. De multe ori trenul trebuia oprit de un pasager bolnav de atâta presiune emoțională.

5.În 1930 sărutul orizontal a fost interzis în cinematografe și filme

6.Lucruri importante despre sărut: poate salva vieți

Un alt lucru interesant despre sărut este importanța sa pentru sănătate și longevitate. Potrivit unui studiu, bărbații care sunt sărutați în fiecare dimineață trăiesc cu 5 ani mai mult decât cei care nu sunt.

 

Prin urmare, dacă nu aveți acest obicei, mai bine îl veți practica. Puterea afecțiunii are, de asemenea, o mare putere în a face o zi mai bună.

7.O persoană obișnuită cheltuie foarte puțin timp sărutându-se în viața sa

8.Dacă sunteți în căutarea iubitului perfect, interesant este să sărutați o mulțime de băieți

Unul dintre lucrurile interesante despre sărut este că îți spune ce calitate iubitoare poate avea bărbat. Prin urmare, dacă o fată vrea să găsească bărbatul perfect, va trebui să sărute o mulțime de băieți.

 

Potrivit unui studiu, o femeie trebuie să sărute 15 bărbați pentru a găsi iubirea ideală. Bărbații trebuie să sărute 16 fete pentru a găsi femeia perfectă.

9.Ceva important lucru cu privire la sărutări, dacă ești bolnav sau rănit, primește un sărut din partea partenerului tău

 

Vă place și vouă să fiți sărutată/sărutat? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă