O ieșire rară: Natalie Portman a apărut în public cu soțul ei — Allbeauty.md

O ieșire rară: Natalie Portman a apărut în public cu soțul ei

Natalie Portman nu este în mod clar cel mai avid vizitator al evenimentelor sociale. Actrița apare rar în public și, dacă se întâmplă acest lucru, atunci apare singură pe covorul roșu. Adevărat, de data aceasta vedeta a decis să facă pe plac fanilor și a apărut la eveniment alături de soțul ei, Benjamin Millepieu.

Cuplul a apărut la evenimentul dedicat proiectului de dans. Portman a ieșit într-o rochie de catifea neagră, scurtă și fără umeri. Iar soțul ei este îmbrăcat într-un smoching și cămașă neagră. Apropo, ultima dată cuplul a fost văzut împreună la Oscar acum un an și jumătate.

Coregrafa și actrița franceză s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru Black Swan (pentru el a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță în 2010). Doi ani mai târziu, au jucat nunta în cel mai strict secret. Și, apropo, atunci s-a născut deja primul copil al soților - fiul lui Aleph.

În februarie 2017, cuplul a devenit părinți pentru a doua oară. Natalie și Benjamin au avut o fată căreia i s-a dat numele de Amalia.

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă