Prezentare generală a șampoanelor etice pe care le veți găsi în Chișină

Pentru a continua tema noastră de cosmetică și îngrijire, care nu este testată pe animale și se potrivește veganilor, am adunat 3 mărci, șamponul cărora poate fi utilizat fără frică și cumpărat în magazinele din Chișinău.

Weleda șampon cu mei pentru păr normal

Șamponul natural, datorită componentelor naturale alese cu grijă, pe baza tenzidelor de zahăr și a aminoacizilor, curăță ușor părul. Extractele de mei și salvie mențin echilibrul natural al scalpului, iar uleiul de macadamia are grijă de păr, oferindu-le elasticitate și strălucire naturală. Potrivit pentru părul normal și îngrijirea zilnică a acestuia.

Nu conține coloranți, parabeni, arome sintetice și conservanți.

Careline șampon pentru păr normal

Șamponul Careline pentru păr normal cu complexul Vital 10, bazat pe formula clasică, oferă părului o strălucire naturală și o nutriție. Conține un complex activ de vitamine, hidratante și componente nutritive. Vitaminele penetrează părul, îl hrănesc și oferă o protecție continuă, oferă o nutriție excelentă și o strălucire minunată.

De unde îl puteți procura? Căutați în magazinele de produse cosmetice israeliene Sano sau aici.

EcoLab șampon de întărire pentru volumul și creșterea părului

Șamponul conține mai mult de 97% din ingredientele de origine vegetală, care includ: uleiuri organice de germeni de grâu, extract de hibiscus și ulei de jojoba. Ele restaurează în mod activ, întăresc și vă protejează părul de expunerea la temperaturi ridicate ale uscătorului de păr și curling.

De unde îl puteți procura? În rețeaua de magazine Organic Shop.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu