Top 5 deodorante pentru el

Top 5 deodorante pentru el

Bărbații moderni lucrează, fac sport, acordă atenție stilului și imaginii. Într-o serie de griji, este necesar să se prevadă totul: eliminarea mirosului neplăcut, transpirația abundentă, fără a lăsa pete pe haine. Am avut grijă de acest lucru și am găsit 5 fonduri care îndeplinesc sarcinile!

 Dove deodorant-antiperspirant pentru bărbați "prospețime Extra"

Antiperspirantul "Dove" oferă o protecție mai bună împotriva mirosului de transpirație timp de 48 de ore, fără a irita pielea. Formula inovatoare conține argint în compoziția sa. Această tehnologie asigură o prezență constantă din momentul aplicării pe piele a axililor de ioni de argint, cunoscuți pentru proprietățile sale antibacteriene.

In Chisinau puteti procura in magazinele Zoluska, NM1, Casa Curata, Kalypsa, Alina.

Weleda deodorant "masculin 24 oră Roll-On"

Prospețimea naturală și protecția împotriva mirosului neplăcut 24 de ore. Deodorantul cu note picante de plante și lemnoase de salvie, vetiver și rozmarin oferă un sentiment de prospețime pentru o lungă perioadă de timp. 100% deodorant natural datorită formulei naturale speciale previne apariția mirosului neplăcut, fără a bloca porii. Nu conține săruri de aluminiu, ftalați, arome sintetice, coloranți.

Puteți cumpăra pe organik.md

Giorgio Armani Acqua Di Gio Deodorant Stick

Exclusiv parfum masculin: proaspăt, natural, ușor și masculin. Notele de mare și lemn sunt completate de o nuanță ușoară de fructe și ierburi.

În Chișinău pot fi procurate în rețelele magazinului Vizaje-Nica.

Deodorant-antiperspirant spray Garnier Men Mineral "Ice extreme"

Deodorantul este un antiperspirant care este îmbogățit cu un mineral ca perlitul. Protejează fiabil de mirosul de transpirație timp de 72 de ore, permițând în același timp pielea să respire.

Puteți cumpăra în magazinele Alina, Zoluska, Casa Curata.

Old Spice Whitewater stick deodorant

Deodorant, care este foarte popular cu bărbații, datorită aromei sale delicate și proaspete și ambalajului compact. Elimină perfect mirosul de transpirație și protejează în siguranță!

Acest instrument este căutat în magazinele Alina, NM1, Casa Curata, Kalypsa, Bonus.

Recomandă prietenilor

Procură produse din acest articol :

Comentarii :

Articole pe aceeași temă