4 arome pentru amatorii miresmei trandafirului

O mică selecție de arome pentru cunoscătorii adevărați ai trandafirului. Din păcate, nici unul dintre parfumuri nu este prezentat în magazinele din Chișinău, dar le puteți căuta pe ebay.com, fragrantica.ru

Apă de parfum Rosamunda, Laboratorio Olfattivo

Parfum pentru femei 2012, face parte din grupul Oriental florale. Parfum: Marie Duchene. Notele de varf de trandafir și șofran, medii: trandafir bulgar, trandafir turcesc și patchouli. Notele de baza de ud, lemn de santal, chihlimbar, mosc si cedru alb.

Apă de parfum Cinabre, Maria Candida Gentile

Parfum pentru femei, lansat în 2009. Parfum: Marie Duchene.Notele de varf de ghimbir, piper si piper roz; Notele de mijloc: trandafir si trandafir marocan. Notele de baza de opoponax, benzoină și vanilie.

Apă de parfum Ta' if, Ormonde Jayne

Parfum pentru bărbați și femei, lansat în 2004. Face parte din grupul de flori orientale. Parfum: Gaza Schoen. Notele de varf de șofran, date și piper roz. Notele de mijloc de trandafir Taif, frezie albă, iasomie, culoare portocalie. Notele de baza de chihlimbar și lemn dulce.

Apă de parfum Harlem Bloom, Vilhelm Parfumerie

Un nou parfum pentru bărbați și femei, lansat în 2017. Face parte din grupul de flori orientale. Notele de varf de angelica si șofran, notele de mijloc de trandafir Damasc si violet. Notele de baza de piele de căprioară și abanos.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu