Exfoliere scrubs pentru scalp: ce este și cum să le folosim?

Exfoliere scrubs pentru scalp: ce este și cum să le folosim?

Peeling scrub pentru scalp este un companion indispensabil pentru cei care iubesc o varietate de mijloace, deoarece atunci când este frecventă utilizarea lor reziduurile lor nu sunt spălate complet, care perturbă activitatea glandelor sebacee și duce la degradarea parului. Îndepărtați, de asemenea, resturile perfect spălate, care nu au putut elimina șamponul.

De asemenea, frecarea îi ajută pe cei care suferă de mătreață, uscăciune și poluare rapidă a părului, curăță ușor scalpul și se spală ușor. Frecvența utilizării produsului la fiecare este proprie, dar pentru îngrijirea zilnică nu este potrivită, ci mai degrabă o îngrijire terapeutică a scalpului.

Noi v-am ales peelingul-scruburile pe care le veți găsi cu ușurință la Chișinău.

La ' dor Scalp Scaling SPA

Procedura salon în baie! Exfolierea-scrub elimină perfect mătreața scalpului, o exfoliază ușor și reduce producția excesivă de sebum, ceea ce duce la o contaminare rapidă și la un aspect neîngrijit al părului. De asemenea, reduce căderea părului, curățarea porilor înfundați ai capului, întărește rădăcinile părului, ceea ce contribuie la creșterea lor rapidă și puternică. Potrivit pentru scalp sensibil, ameliorează mâncărimea și iritarea. Are un efect cumulativ.

Șampon-peeling pentru scalp Esthetic House CP-1 Head Spa Scalp Scaler

Peeling inovator pentru scalp Estethic House CP-1 Head Spa Scalp Scaler, care are un efect de curățare delicat. Intens, ingrijeste pielea capului, acționând în direcții diferite: elimina matreata, deshidratarea și senzația de mâncărime a pielii capului, de imbatranire, regleaza activitatea glandelor sebacee, prelungind un sentiment de puritate si prospetime parului, dar, de asemenea, se luptă cu pierderea bucle. Acesta include sare de mare, care curăță ușor scalpul, îndeplinind rolul de scrub, elimină posibilele inflamații și luptă împotriva mătreții.

Recomandă prietenilor

Procură produse din acest articol :

Comentarii :

Articole pe aceeași temă