Rutina mea — Allbeauty.md

Rutina mea

Îngrijirea tenului este cel mai important lucru pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii tale pentru un timp mai îndelungat. Grija și interesul acordat la 20 de ani se vor reflecta pe chipul nostru după 40 de ani. Pentru a obține un aspect sănătos pe parcursul întregului an este importantă respectarea regulilor de îngrijire zilnică a pielii feței noastre.

E simplu să ai un ten sănătos, dacă știi să îl îngrijești corect și ce produse ar trebui să folosești. La fel trebuie să știi cum să identifici tipul de ten. Acest lucru îți permite să îți îngrijești tenul corect. În prezent sunt foarte multe branduri cosmetologice, produse de îngrijire a pielii din care putem alege, dar noi ar trebui să consultăm mai întâi un specialist, dermatolog, cosmetolog care vă vor spune cum anume să vă îngrijiți pielea și ce produse să folosiți.

În acest articol voi spune despre produsele care le folosesc în rutina mea zilnică.

Apă micelară Detox  “Я самая”

Spumă de curățat ”Белита-Витэкс”

Tonic ”Белита-Витэкс”

Niacinamide 10% + Zinc 1%  ”The Ordinary”

Aloe Vera ”Esfolío”

Roller pentru față

 

Care e rutina voastră de îngrijire a tenului? Cu ce produse vă folosiți? Scrieți în comentariile de mai jos și distribuiți această informație importantă prietenilor voștri la fel urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria M

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă