Sfaturi pentru a profita la maximum de parfumul tău și a rămâne mai mult pe pielea ta — Allbeauty.md

Sfaturi pentru a profita la maximum de parfumul tău și a rămâne mai mult pe pielea ta

Dacă există un produs esențial de înfrumusețare în viața oamenilor din întreaga lume, timp de câteva secole (din 1709 mai exact), este un parfum. Pe lângă faptul că oferă arome irezistibile, fiecare parfum evocă amintiri și ne duce înapoi la momente de neuitat, ne ajută și să ne reprezentăm esența și personalitatea. Parfumurile sunt perfecte pentru a experimenta și a ne schimba starea de spirit instantaneu și s-ar putea spune că sunt o ștampilă personală, cu care ne simțim identificați și cu care alții ne identifică.

 

Din acest motiv, parfumurile sunt o necesitate pe care o purtăm în fiecare zi și că, odată ce le aplicăm, vrem să fie alături de noi tot timpul! Din păcate, nu am reușit întotdeauna să ne atingem obiectivul, dar nu vă faceți griji, vă împărtășim câteva sfaturi infailibile, astfel încât parfumul dvs. să dureze mai mult pe piele și să vă crească încrederea.

Nu este nevoie să turnați peste voi o jumătate de sticlă de parfum pentru a-i spori efectul, trebuie pur și simplu să aplicați puțin din parfumul dvs. în unele zone cheie ale corpului. Care sunt? Pentru a menține aroma parfumului preferat trebuie să-l pulverizați câte puțin în zonele în care vă puteți simți cel mai mult pulsul: încheieturile, gâtul și spatele urechilor. Acestea sunt cele mai calde părți ale corpului, astfel încât acestea sunt capabile să îmbunătățească aromele la maximum, așa că acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pentru ca parfumul dvs. să dureze mai mult pe piele.

Desigur, ceva ce ne dorim cu toții ca parfumurile noastre să reziste cât mai mult timp în cele mai bune condiții. Din acest motiv, unele dintre cele mai speciale sfaturi este să nu lăsăm niciodată parfumurile într-un loc în care primesc multă lumină și căldură, nici în spații umede sau în spații foarte reci (deși unii oameni le țin de obicei în frigider, aceasta este o EROARE MARE). În caz contrar, proprietățile parfumului dvs. vor fi modificate și vor păstra acea aromă care vă place atât de mult pentru mai puțin timp.

Parfumurile trebuie depozitate într-un loc răcoros și uscat la temperatura camerei, deoarece orice temperatură extremă poate provoca descompunerea notelor olfactive și modificarea moleculelor parfumului, la fel este esențial ca parfumul să rămână întotdeauna acoperit.

Desigur, o altă cheie este de a alege parfumuri de înaltă calitate și de lungă durată, cum ar fi Carlo Corinto, care oferă arome ce rămân cel puțin 8 ore la rând pe pielea ta.

Care este momentul ideal pentru a-l aplica? Când ieși de la scăldat! Motivul? Porii tăi vor rămâne deschiși, iar aroma va pătrunde mai bine în ei (și astfel le va prelungi durata).

Cu siguranță, este un alt sfat dintre principalele sfaturi despre parfumuri. Și, atunci când îl freci (mai ales între palme), generezi frecare și acest lucru te poate face să percepi mai multe note ale parfumului în câteva secunde, dar oricum mirosul va ieși mai rapid de pe pielea ta.

Aplicarea cremei pe piele (în special în punctele fierbinți și acolo unde simți cel mai mult pulsul, sau unde vă veți aplica parfumul) în acest mod aroma va rămâne pe corp mult mai mult timp.

 

Sfat: este un fapt că parfumurile rămân mai mult pe piele atunci când nu este uscată, așa că un alt truc care funcționează este să cauți o cremă sau un gel de duș de aceeași linie (ca cele ale lui Carlo Corinto) sau care are, la cel puțin, unele sau aceleași ingrediente din parfumul tău.

 

Ce metode folosiți dvs. pentru ca parfumul să rămână mai mult timp pe piele? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă