Arome ,,fierbinți’’ cu tămâie pentru sezonul rece

Arome ,,fierbinți’’ cu tămâie pentru sezonul rece

Credem că un parfum cu tămâie te poate încălzi în acest sezon rece. Prin urmare, am colectat pentru dvs. 5 parfumuri puternice și senzuale, care vă vor plăcea cu siguranță în această toamnă și iarnă.

Lancome, La vie est belle L’Absolu de Parfum

O nouă interpretare a versiunii originale La vie est Belle. Noua versiune a fost creată de aceiași parfumieri minunați care au lucrat la versiunea originală, ceea ce a permis păstrarea dar și crearea unei arome mai bogate, o aroma ce redă un sunet de fericire și optimism. Același iris rafinat este înconjurat de noi nuanțe și a apărut într-o nouă versiune, neașteptată, a unui miros laconic. Acum el este un ecou de aromă lemnoasă rășinoasă a tămâiei cretane.

L'Ombre Des Merveilles Hermès

Parfum nou pentru 2020. „Umbra miracolelor” - așa se traduce denumirea acestui parfum și este cu adevărat un miracol atunci când te confrunți cu spațiul învăluitor noaptea și deschizi ușor vălul acestei lumi. Nota ceaiului negru, ca o mătușă amabilă, protejează uniunea senzuală a boabelor de tonka și a tămâiei, care aparține la două lumi - realul și fantezia.

Shalimar Eau de Parfum Guerlain

Parfumul este o legendă, care a fost lansat în 1925 și de atunci a intrat pentru totdeauna în istoria parfumeriei, încântând și cucerindu-și iubitorii. Shalimar Guerlain este un parfum bogat, complex, îndrăzneț, care vă lasă o impresie de neșters și pentru unii devine cea mai bună și necesară aromă.Dacă îți plac aromele orientale, condimentate, atunci cu siguranță îți va plăcea Shalimar. Nota de bază este tămâie combinată cu opoponax, civet, piele, vanilie, mosc și lemn de santal.

Full Incense Montale

„Tămâie bisericească” așa este descris de cei care l-au cumpărat. Dar nu vă alarmați, pentru că fiecare aude ce vrea, prin urmare, parfumul trebuie testat pe piele. Dacă doriți o astfel de tămâie, atunci acesta este aromapotrivită!

Ikat Red Giorgio Armani

Nou parfum 2020 care nu este încă în magazine! Dar am găsit ceva despre el: parfumul este dedicat ikatului roșu - un material special, în fabricarea căruia imprimarea este aplicată firelor, din care este apoi fabricată țesătura. Ikat a fost utilizat pe scară largă la prezentările de modă Armani din 2020. Note de parfum: tămâie, bergamotă și chihlimbar.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă