5 produse pentru un blond fără pet

5 produse pentru un blond fără pet

Cel mai periculos cuvânt pentru blonde poate fi "galben". Mai ales când ești deținătoarea blondului platin. Știi cât de groaznic este să cheltui sute de lei lunar, din cauza apariției petelor galbene. Este important ca toate blondele să-și amintească faptul că efectul tonerului dispare în aproximativ 8 săptămâni, aici poți să adaugi factorii mediului, cum ar fi expunerea la soare și apa dură și entuziasmul Dvs. va dispărea totalmente. Din fericire, în lumea modernă, există o serie de produse de protecție a culorilor concepute pentru a vă ajuta să vă păstrați nuanța superbă a părului și să o lăsați la fel de strălucitoare și frumoasăprecum a-ți ieși din salon. Acest articol conține 5 fonduri care vă vor păstra și îmbunătăți blondul. Începem!

Șampon și balsam violet

Din motiv că culoarea mov se află pe partea opusă a cercului coloristic, produsele ce au la bază această culoare tonifică părul blond, menținându-l pe partea mai rece a spectrului și ajutând părul să păstreze culoarea de la decolorare datorită rigidității apei. Ne place șamponul și balsamul de la Schwarzkopf Professional Bonacure Color Freeze Silver Shampoo, pe care îl puteți achiziționa la centrele comerciale din Chișinău, cum ar fi: Gemeni, Sun-Sity, Grand Hall.

Filtru de duș

Da, întocmai. În funcție de locul în care locuiți, o varietate de micronutrienți și metale pot rămâne în firele de păr, determinându-le să se usuce și să se estompeze și cel mai important, să schimbe culoarea părului. Vă sugerăm să acordați atenție stării duzei de duș. Dacă în jurul ei ați văzut depuneri albe sau un inel portocaliu, atunci este mai probabil ca o astfel de apă să vă dăuneze părului. În acest caz, vă sugerăm să investiți în părul dvs. cu un atașament de duș sau un sistem de filtrare a apei. Vă garantăm că veți fi mulțumiți de rezultat. Puteți găsi astfel de dispozitive pe amazon.com. ebay, aliexpress.

Aparate de aer condiționat nealcoolizate

Astfel de produse de frumusețe nu numai vă hrănesc părul, ci și netezesc cuticula, oferind părului o strălucire seducătoare. Încercați balsamul Revlon Professional Equave Blonde Detangling Conditioner, care dezvăluie instantaneu, restabilește și hidratează părul, făcându-l strălucitor și matasos. Conține ingrediente active ce neutralizează nuanțele galbene.

Spray de protecție UV

Razele soarelui, indiferent de cât de utile sunt – usucă părul, lăsând culoarea să dispară, mai ales atunci când aveți nuanțe calde. Prin urmare, vă sugerăm să utilizați un spray de protecție solară pentru a preveni deteriorarea și decolorarea radiațiilor ultraviolete. Vă recomandăm să atrageți atenția la produsul Londa Professional Sun Spark, pe care îl puteți găsi în salonul Wella. Ca un bonus, un astfel de instrument poate "diminua" nuanța verde după vizita piscinei!

Mască pentru recuperare profundă

Când vă decolorați părul, se usucă mai repede. Utilizarea măștii de recuperare profundă conferă părului o hidratare suplimentară și nutriție, care sunt atât de necesare pentru a repara firele de păr. Pentru blonde, vă sugerăm masca Estel Curex Therapy intensă, care poate fi găsită la centrul comercial UNIC. Compoziția sa include vitamina E și pantenol, restabilind structura părului deteriorat, făcându-l sănătos și frumos. Precum și uleiul de jojoba, care hrănește și hidratează părul.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă