Îngrijirea coreeană a pielii de dimineață și seară

Îngrijirea coreeană a pielii de dimineață și seară este semnificativ diferită de îngrijirea europeenilor. Aici persistă curățarea pas cu pas a pielii, cu mijloacele speciale, iar timpul pentru astfel de proceduri durează mult mai mult. Este acest system avantajos sau nu – depinde de tine.

Îngrijirea pielii de dimineață

Primele două etape ar trebui să se îndeplinească fără întrerupere: spălați apoi ștergeți fața și utilizați imediat un toner. Între această etapă și următoarea trebuie să așteptați cel puțin 15 minute pentru ca agentul să se absoarbă.

Curățarea

Dimineața, trebuie să vă spălați fața pentru a spăla resturile de cremă sau măști de pe față pe care le-ați aplicat seara. Puteți folosi spumă uscată sau clasică, precum și alte mijloace.

Tonifierea

Trebuie să știți că, după spălare, pielea începe să piardă umezeala foarte repede. Literalmente, după o jumătate de minut, nivelul de umiditate scade la jumătate. Deci, încercați să aplicați toner cât mai repede posibil.

Îngrijirea suplimentară

Aici, uilizați esențe și seruri, care conțin cantități mari de substanțe utile și au efect în mod deosebit în combinație cu creme. Puteți alege produsul dorit: nutritiv, hidratant sau anti-îmbătrânire.

Hidratarea

Pentru hidratare, utilizați emulsie, gel sau cremă de față. În funcție de tipul de piele, puteți face doar o emulsie sau o puteți combina cu o cremă. Sensul acestui pas este ca nivelul de umezeala să rămână în piele.
Îngrijirea specială.
Acestea include agenți topici pentru pielea problematică: Chituri pentru pori, unguente antiinflamatoare punctuale etc.
Protecție împotriva razelor UV. Dimineața coreeană de îngrijire a pielii se încheie cu aplicarea de protecție solară, care va preveni apariția petelor de vârstă.

Îngrijirea de seară

Curățarea pielii

Mijloace pentru demachiere. Pentru a nu deteriora pielea sensibilă a pleoapelor, utilizați un produs special de îndepărtare a machiajului în jurul ochilor. Acum există o gamă largă de produse similare în diferite forme.

Cele mai multe produse de îndepărtare a machiajului sunt bifazice. În compoziția lor există ulei de curățare capabil să dizolve produsele cosmetice rezistente la apă și apa micelară.

Dacă utilizați rimelul rezistent la apă sau dermatograf, asigurați-vă că vă uitați la astfel de remedii, deoarece acestea se descurcă cel mai bine cu îndepărtarea reziduurilor cosmetice.

Compoziția este aplicată pe un disc de bumbac, iar apoi acest disc este îndepărtat cu atenție de umbre, rimel și dermatograf. Apoi, în același mod, ștergeți rujul.

Uleiul hidrofil/crema demachiantă

Acest produs este aplicat prin mișcări de masaj pe pielea uscată. Apoi, treptat, umezind fața, spălați-o de pe față.

Spumă pentru spălare. În urma uleiului hidrofil, utilizați spumă de spălare. Alegeți o compoziție care corespunde caracteristicilor pielii.

Cea mai mare popularitate a fost forma spumei, deoarece spuma groasă se descurcă bine cu curățarea.

Spuma poate fi aplicată pur și simplu cu mâinile sau poate fi utilizată pentru a face acest lucru o plasă sau un burete.

Tonifierea pielii

Una dintre caracteristicile de îngrijire a pielii coreeană-aplicarea tonerului imediat după spălare.

Există așa-numita "regulă de trei secunde". Sensul său este că este optim să aplicați un hidratant imediat după spălare, deoarece deja 30 de secunde umiditatea pielii scade cu 50%, iar după un minut – cu 91%.

Îngrijire specială

Aici este vorba despre mijloacele pe care le recurgeți de mai multe ori pe săptămână.

Acestea includ:

Peelingul este un produs de curățare delicat, care vă permite să vă reîmprospătați pielea, să vă curățați porii și să obțineți o nuanță uniformă.
Măștile care ajută la rezolvarea problemelor pielii problematice, mai ales măștile din țesături cu ingrediente naturale. Alegerea unui anumit produs depinde de efectul de care aveți nevoie.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu