Parfumerie de tip vegan

Parfumerie de tip vegan

Uneori, viața unui vegan poate părea o căutare nesfârșită a ingredientelor și a companiilor care au ceva de ascuns.

În ciuda acestui fapt, numărul de vegani crește în fiecare an, iar brandurile, la rândul său, depun efort pentru a îndeplini cerințele față de mediu ale consumatorilor. Cu toate acestea, rămân ingrediente ce merită atenție.

Care sunt criteriile unui parfum non-vegan?

Amatorii de parfumuri ar trebui să evite nu numai aromele dobândite din extracte de lapte, miere și ceară de albine, ci și secrețiile animalelor pe care le desemnează teritoriul lor. Acestea sunt adesea folosite în compoziții de parfum pentru a prelungi rezistența parfumului.

De exemplu- cibetul care este derivat al glandelor anale ale unei pisici sălbatice pe cale de dispariție, așa cum este numit în mod diferit, de exemplu- weaverr. Și reprezintă un component activ - cibetonul.

Problema este că s-ar putea să nu știți acest lucru, deoarece companiile nu sunt obligate să dezvăluie ingredientele folosite în aromele lor. Acestea sunt considerate formule de "mister comercial". În schimb, puteți vedea "aromă", "parfum" pe lista ingredientelor.

Ce zici de parfum sintetic?

De asemenea, acestea nu sunt întotdeauna sigure, deoarece acestea utilizează adesea mușchi policiclici care nu sunt biodegradabili, iar utilizarea frecventă poate duce la acumulareaacestora în organism și în mediul înconjurător. Sunt posibile probleme cu absorbția pielii a unor astfel de substanțe: tulburări hormonale, probleme tiroidiene, probleme de reproducere și așa mai departe. Ingredientele sintetice pot provoca, de asemenea, reacții alergice. Cu toate acestea, dorim să rețineți că ingredientele naturale la fel sunt capabile la astfel de reacții.

Oare toate parfumurile vegane sunt naturale și organice?

Nu. nu toate aromele enumerate sunt complet naturale și nu conțin substanțe sintetice, deși în cantități mici pot fi considerate sigure.

Cel mai mare dezavantaj al parfumului natural, îl constituie durata scurtă de resemțire a aromei pe piele.

Aromele pe care le-am găsit pentru dvs. pe internet

Le Labo in Santal 33

Odată ce ați descoperit Eden Perfumes, nu veți mai cheltui niciodată leii câștigați cu greu pentru altceva. Certificat de la Societatea vegetariană, un parfum care se face din dragoste pentru animale.

Lush What Would Love Do

Aroma este voluminoasă și îndrăzneață, ca și scrisorile arse cu mândrie, cu confesiuni de dragoste, dar optimistă și strălucitoare, ca un soare de mandarină, întotdeauna gata să iasă din nori și să se încălzească în îmbrățișări calde. Învăluiți-vă cu trena acestui parfum interesant și veți simți puterea de a depăși orice neînțelegere și de a vă bucura de afecțiunea iubirii.

Marca este complet vegană. Cel mai apropiat magazin este în Odesa.

Stella De Stella McCartney Women

Stella McCartney este cunoscută pentru etica companiei sale: ea însăși este vegană și nu folosește niciodată produse de origine animală, cum ar fi pielea sau blana, în activitatea sa (industria modei). Compania rămâne fidelă acestor valori, oferind parfumuri etice vegane.

Aveți parfumuri vegane preferate? Enumerați-le în comentarii !

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă