Alegem crema cu protecție solară pentru copii

Știm cu toții că razele soarelui sunt o sursă utilă și indispensabilă de vitamina D, care este importantă pentru dezvoltarea oaselor și dinților, precum și pentru imunitatea puternică. Această vitamină joacă un rol important pentru dezvoltarea corectă a corpului copilului, dar este necesar să-l obțineți cu moderatie! Deoarece copiii au o piele subțire, este lipsită de apărare în fața radiațiilor ultraviolete, astfel încât medicii nu recomandă lăsarea copiilor sub 3 ani pentru mult timp sub ea. Este important să ne amintim că fiind sub soare, este întotdeauna necesar să se utilizeze o cremă protectoare care nu va da pielea copiilor să ardă și să obțină arsuri. Și ce cremă potrivită poate fi achiziționată fără dificultate la Chișinău, vă vom spune acum. Să mergem!

 Ce trebuie să știți despre instrument

Cei care au folosit deja astfel de mijloace știu că toți au un anumit grad de protecție, etichetat pe ambalaj cu abrevierea SPF. Pentru a proteja copilul de efectele nocive ale razelor solare va ajuta crema, al cărui factor de protecție este de 15 sau mai multe unități. Puteți calcula pur și simplu SPF pentru un anumit caz, pe baza caracteristicilor pielii copilului. Și anume, viteza de roșeață fără protecție solară. La copii, pielea, de obicei, se înroșește în câteva minute. Dacă cumpărați o cremă care se află pe ambalajul spf 15, atunci aceasta înseamnă următoarele: 5 minute X pe spf15-obținem 1 oră și 15 minute de expunere la soare în condiții de siguranță. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru plimbări. Pentru a rămâne pe plajă, veți avea nevoie de o cremă cu spf mai mare-de la 25 la 40. Utilizați o cremă în care spf este specificat 50 nu este recomandată, deoarece în astfel de mijloace, de regulă, substanțele active sunt prezente în cantități mai mari, ceea ce este dăunător pentru pielea bebelușului. În plus, este sub razele soarelui atâta timp cât permite această cremă, copiii nu pot fi categoric.

Ce înseamnă literele PPD și UVB pe ambalaj?

Primele arată gradul de protecție împotriva razelor UV dăunătoare. Asta este, în cazul în care indicele PPD este în valoare de cifra 10, atunci cu atât mai mult la sută va reduce expunerea la razele UV în piele după aplicare.

Al doilea indice (UVB) vă informează că crema conține protecție nu numai împotriva razelor UV, ci și a spectrului, ci și împotriva UVB.

3 creme pe care le recomandăm

Spray de protecție solară AQA baby SPF30

Potrivit pentru copii cu 6 luni.

Un spray ușor care protejează în mod fiabil pielea bebelușului de expunerea la radiații ultraviolete. Conține pantenol, care împiedică uscarea și exfolierea.

Nu conține coloranți, parfumuri și conservanți.

BabyСoccole Laptopisor Protectie Solara SPF 30 + 200ml

Lapte de corp, care protejează în mod fiabil pielea copilului. Conține ingrediente pure și naturale, cum ar fi: extract de alge marine, alge marine, ulei de ricin, vitamina E. De asemenea, crema conține dioxid de titan și oxid de zinc. Nu conține parfumuri, alcool, coloranți.

Biocon seria de protecție solară SPF-35 spray de bronzare pentru copii și adulți 160 ml 

 Mijloace pentru bronzare sigură, care este cea mai potrivită pentru copii și adulți cu diferite fototipuri de piele pentru orice activitate solară. Protejează pielea de arsurile solare și prelungește timpul de expunere la soare. Datorită extractelor naturale, uleiurilor și pantenolului, spray-ul are grijă de piele în timpul tăbăcirii. Un grad ridicat de protecție împotriva razelor UV este asigurat de o combinație unică de filtre foto.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu