Ce reprezintă săpunul castelian?

Săpunul castilian este unicul săpun care este de 90% compus din ulei de măsline presat la rece. De asemenea, compoziția săpunului include ulei de nucă de cocos și de ricin.

Producția acestui săpun este foarte scumpă, deoarece se bazează pe săpun natural de măsline, nu pe produse petroliere. Din păcate, în vânzarea în masă nu o veți găsi în Chișinău, merită să căutați de la Hand-made Masters.

Săpunul diferă în funcție de metoda de fabricare a acestuia. Astfel, săpunul are o aromă strălucitoare (păstrează uleiurile esențiale) este pregătit într-un mod fierbinte, deci este moale la atingere. Săpunul castil solid, care este preparat într-un mod rece, durează între 6 și 10 luni, în acest timp uleiurile esențiale se evaporă, astfel încât săpunul solid nu are un miros luminos.

Despre săpun real

Acest săpun castil are o aromă plăcută, se poate spumă slab, dar după ce pielea rămâne delicată și moale. Apropo, săpunul ar trebui să aibă în compoziția sa 90% ulei de măsline, tot ceea ce este indicat mai jos va fi un fals. Pentru ca săpunul să se spumeze ca soluții sintetice obișnuite, producătorii moderni pot folosi aditivi terți. Un astfel de săpun este încă considerat castil, dacă volumul uleiului de măsline depășește 90%. Deoarece săpunul de castilă aparține segmentului "premium", acesta este adesea adăugat la aloe, unt de shea, ulei de semințe de caise, uleiuri esențiale. Adică, ingredientele săpunului sunt, de asemenea, de cea mai înaltă calitate.

Săpunul este fabricat din ulei nerafinat (are o mulțime de proprietăți utile) sau ulei rafinat (este moale și plăcut, dar conține mai puține substanțe utile).

Proprietăți utile

Deoarece săpunul constă în 90% din uleiul de măsline, care conține acid oleic, acest produs înmoaie perfect și îmbunătățește tonul pielii. În plus față de acizi, conține vitamine și antioxidanți, care merg nu numai din măsline, ci și din suplimente cum ar fi: ovăz, ulei de marule, unt de shea,etc.

Acest săpun are un mic minus. Deoarece este compus din uleiuri, nu are nici o rezistență la care suntem obișnuiți, astfel încât foarte repede se înmoaie și se transformă în terci, dacă este în stare umedă pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a evita acest lucru, vă sfătuim să-l păstrați într-un vas de săpun uscat, pe care apa nu intră.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu