Contacte
str.Armeneasca, 30, Chisinau
Orarul de lucru

Ср: 12:00 - 20:00

Чт: 12:00 - 20:00

Пт: 12:00 - 20:00

Сб-Вс: 12:00 - 20:00

Locație

MAD-ART TATTOO WORKSHOP

Adaugă în favorite

Bine a venit pe site-ul studioului de tatuaj "Atelier de tatuaj cu nebunii".
Saloanele noastre de tatuaj sunt situate în capitala Republicii Moldova, orașul Chișinău. Filialele sunt amplasate ca primele linii ale străzilor principale, cu locuri de îngrijire și accesorizare pentru transportul public.

Studiourile de tatuaj sunt echipate cu toate instrumentele de lucru moderne și pot avea toate documentele relevante pentru tipurile de funcționare și autorizare sanitare. Folosim doar pigmenți și consumabile originale americane de calitate.
Atmosfera creativă, cea mai bună merită, o atenție sporită pentru client, cafea aromată caldă și WI-FI - sunt încă foarte bune în funcțiune, pentru că este posibil să merită să ne vizăm în continuare să consulte Da, consultațiile noastre sunt gratuite ..
Administratorii noștri vor răspunde în mod competent și cu plăcere pentru toate întrebările de îngrijire Vă interesează, precum și pot oferi recomandări competente cu privire la îngrijire, stiluri și direcții.
Maeștrii studioului „Atelier de tatuaj cu artă nebună” sunt pictori liberi în toate privințele. Creativitatea pură - iată ce contează pentru noi! Experiența de mulți ani, ca maeștri sau studioului le permite să lucreze în direcții și stiluri de tatuaj, cu toate acestea, toate maestru sunt propriile abordări și preferințe. Pentru a se afla unde și se pot plasa mai multe, se pot păstra paginile lor, nu sunt colectate lucrări și informații scurte.
Oferim sau gamă largă de servicii, și anume: tatuaj, tatuaje temporare (Mikhendi), îndepărtarea tatuajului cu laser Neodim (corecție a culorii cu laser), piercing de oricare complexitate, pictură artistică design portirete desene, schițe și multe altele. Pentru maeștrii studioului ai noștri, munca noastră nu poate face decât să-și câștige banii, este o operațiune de a face suflet, cu folosirea tuturor abilităților și vânzărilor creative. Sarcina principală a studioului este un potențial client care poate ajunge în mod conștient la alegerea care poate să tatueze și dacă acest lucru poate fi necesar este necesar, după ce poate să se regreteze în luarea deciziei.

 P.S. Vă recomandăm să examinați cu atenție site-ul, să vă familiarizați cu compartimentele care conțin multe informații interesante și utile. Toate fotografiile lucrărilor din galeriile maeștrilor de pe site sunt lucrări realizate în pereții studioului.

fotografie