Stilistul vedetă a lui Megan Fox, Maeve Reilly, alege o rochie nudă din mătase umedă pentru nuntă — Allbeauty.md

Stilistul vedetă a lui Megan Fox, Maeve Reilly, alege o rochie nudă din mătase umedă pentru nuntă

Stilista Maeve Reilly își promovează cu succes propriul instagram, al cărui număr de abonați se apropie de râvnitul milion. Într-un viitor nu prea îndepărtat, această poveste de succes poate fi comparabilă cu Kim Kardashian, care a început ca asistentă la Paris Hilton și și-a depășit de mult șeful în ceea ce privește veniturile și citarea în mass-media. Să vedem dacă Maeve va reuși să-și eclipseze clienții în persoana lui Hailey Bieber și Megan Fox. Reilly arată cu adevărat senzațional.

În timp ce secțiile la modă, ca și restul Hollywood-ului, postează alene poze de Halloween, Reilly însăși sta în contrast - elegantă și senzuală. Weekendul acesta, în loc de o vânătoare de vrăjitoare, a mers la nunta unei prietene apropiate, iar look-ul stilistei s-a potrivit cu un eveniment de cocktail frumos.

Maeve a ales pentru sărbătoare o rochie blândă până la podea Christopher Esber, din mătase umedă într-o nuanță nude, cu decolteu adânc și șireturi, completând-o cu o geantă Jacquemus de aceeași culoare și sandale Magda Butrym cu legături lungi.

 

Sursă: Elle.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă