3 parfumuri pentru el

3 parfumuri pentru el

Parfumul – a fost mult timp o parte integrantă a vieții oricărui om modern care se urmărește și vrea să miroasă delicios. Am ales 3 arome care, în opinia noastră, se vor potrivi iubitorilor de prospețime. 

Asqua Di Gio de Giorgio Armani

Proaspăt, ușor, independent este totul despre el. La fel ca briza mării, capabilă să-și încarce capul oricărui om, un parfum care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Aici și notele de var, portocale, mandarine, bergamot, iasomie, neroli, ciclamen, Rezeda, nucșoară, și multe alte componente, datorită cărora sa dovedit această aromă surprinzător de proaspătă și memorabilă.

Chanel Allure homme Sport

Versiunea sportivă a lui Allure de la Casa de modă Chanel, pe care bărbații o respectă pentru prospețimea revigorantă, modernitatea și stilul, iar femeile o găsesc infinit de sexy. Compoziție: portocaliu, note de mare, piper, cedru alb, neroli, mosc alb, vetiver, chihlimbar, mandarină roșie și altele.

S. T. Dupont Essence Pure For Men

O aromă plină cu apă proaspătă de primăvară. Un bărbat calm, rațional și echilibrat îl va alege cu siguranță. Dupont, care a lansat acest parfum în 2003, a reușit să combine arome orientale și lemnoase. Din primele note, aroma este dezvăluită prin parfum: mandarină, grapefruit și coardă de ozon. Punctul culminant al aromei are loc în notele inimii: bambus, geranium, frunze de cedru. Se încheie coarda masculină cu note de bază: patchouli, mosc, chihlimbar gri și nuanțe de note lemnoase.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă