5 alimente care sunt bune pentru inimă — Allbeauty.md

5 alimente care sunt bune pentru inimă

Ieri am sărbătorit Ziua mondială a inimii, unul dintre cele mai importante organe ale corpului responsabile pentru funcțiile vitale pe care le îndeplinește, de la pomparea sângelui în tot corpul până la promovarea transportului de oxigen și substanțe nutritive, astfel încât să ne putem desfășura activitățile zilnice. Din această cauză, este important să aveți grijă de inimă cu un stil de viață sănătos, dar, de asemenea, știați că bolile de inimă reprezintă aproape o treime din decesele din întreaga lume?

 

Pentru a o preveni, dieta joacă un rol fundamental și de aceea, în acest moment vă dezvăluim alimentele de care aveți nevoie pentru a îmbunătăți sănătatea inimii și cele mai bogate feluri de mâncare în care le puteți include zilnic. Credeți-ne, datorită gustului și versatilității lor, nu vă va fi dificil să le consumați regulat!

 

Frunze de salată

Nucile

Avocado

Fructe de pădure

Somon sau ton

 

Care dintre aceste alimente le consumați zilnic? Ați știut despre beneficiile lor asupra inimii? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă