Top 5 cele mai costisitoare parfumuri

Serge Lutens` Borneo 1834 Cologne for Men (~$135)

Unul dintre cele mai bune parfumuri pentru el. În general, este un parfum unisex, care este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Combinația de cacao și patchouli face acest parfum unic. Cineva aude strict, cineva moale, cineva simte mirosul de lemn vechi, în combinație cu ciocolată, aroma este diferită pentru toată lumea și foarte multi-fațete.

1872 Men Clive Cristian (~$310)

Parfum pentru bărbați, lansat în 2001 și aparținând grupului de citrice. Baza poate fi considerată o trimitere la pahare de sex masculin din secolul 20. După un timp, citrusul dispare și apare mirosul florilor. Poate fi purtat ca unisex.

 Eau d ' Hadrien Annick Goutal (~$1500)

Acest parfum a fost creat ca o declarație de dragoste pentru Toscana. A fost lansat în 1981, compoziția aromei include note: chiparos, lămâie siciliană, grapefruit și Citrus. În 2008, parfumul a fost acordat Fifi Awards Hall of Fame.

Poivre lui Caron (~$2000)

Parfumul a fost lansat în 1954 și poate fi cumpărat până acum. În contul său, a fost întotdeauna o dezbatere, un bărbat sau o femeie, credem că toată lumea va decide pentru el însuși. În acest parfum, notele de vârf constau din condimente, piper, cuișoare și piper roșu. Notele de varf sunt florale: trandafir, muscata, iasomie, tuberoza. Baza de lemn: vetiver, lemn de santal, mușchi de stejar.

Clive Christian Nr. 1 Pure Perfume For Men (~$2350)

Marca engleză care produce cele mai scumpe parfumuri, în mare parte datorită faptului că flacoanele lor sunt decorate cu pietre prețioase și aur. Pe lângă faptul că aceste parfumuri sunt create din cele mai scumpe și rare componente din diferite părți ale lumii, ele sunt, de asemenea, vărsate în sticle de cristal cu dop de aur. Și dacă nu este suficient de lux pentru tine, atunci este, de asemenea, încrustat cu un diamant de 5 carate. Acest parfum a fost cunoscut de la sfârșitul secolului al XIX-lea și a fost aprobat de Regina Victoria. Aceste spirite vă vor permite să vă simțiți ca un rege.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu

Articole pe aceeași temă
3 parfumuri pentru el