Scăldatul sigur al nou-născuților

Vrem să vă spunem despre mijloacele care sunt potrivite pentru scăldatul copiilor din primele zile ale vieții. Ele curăță delicat, calmează pielea nou-născutului și, cel mai important, sunt sigure, naturale și hipoalergenice, ceea ce este important atunci când alegeți produse cosmetice pentru astfel de cruste.

Weleda remediu pentru scăldat "Baby", cu gălbenele și ierburi medicinale

Acest remediu pentru scăldat a fost special conceput pentru a calma copiii prea sensibili, precum și pentru a curăța pielea. O baie caldă cu un mijloc acționează calmant, promovează somnul profund al copilului, necesar pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră. Produsul este infuzat pe ierburi, un mijloc de încălzire pentru scăldat, ameliorarea oboselii după o zi plină de impresii. Are culoarea ciocolatei de lapte, datorită prezenței sucului de spini în ea. Compoziția extractului include cimbru, care are un efect dublu: pe de o parte, calmează și regenerează, pe de altă parte - promovează curățarea căilor respiratorii și este o bună prevenire a răcelilor. Ca toate celelalte produse pentru copii Weleda, facilitatea de baie cu calendula a trecut studiile dermatologice și clinice. Acesta a arătat rezultate excelente și este bine tolerat de copii cu o piele deosebit de sensibila.

Puteți cumpăra acest instrument în Chișinău în magazin Alle Market.

Remediu pentru scăldat copii Earth Mama Angel Baby inodor cu calendula

Săpun delicat, lichid, care se bazează pe uleiuri naturale și ierburi, cum ar fi: ulei de nucă de cocos, măsline, fructe, care curăță delicat pielea copilului, fără a-l irita. Nu conține ingrediente artificiale, arome, sulfați și parabeni. De asemenea, compoziția include calendula liniștitoare, care va avea grijă ușor de pielea bebelușului.

De unde să cumpere? Puteți comanda pe site iherb.com

Preț: 9.99 $

Comentarii (0)

Lasă un comentariu