Bryles sau obrăjorii de buldog

Toți am urmărit vreodată un buldog care are întotdeauna obraji și o față tristă. Din păcate, fața feminină este, de asemenea, supusă procesului de coborâre a obrajilor. Și dacă în cazul buldogului acest fenomen este firesc, atunci la femei, adesea, excesul de greutate, stresul, fumatul și alți factori negativi pot provoca asemenea consecințe. Din fericire, astăzi există o mulțime procedure și tratamente la domiciliu, care vizează eliminarea acestui defect enervant. Cu toate acestea, înainte de a începe să rezolvați problema, trebuie să înțelegeți cauza acesteia.

Apariția jgheaburilor

Vârsta

Principalul motiv pentru apariția diferitelor modificări ale feței: de-a lungul anilor, procentul de fibre elastice și colagen scade în celule. La femei, după 30 de ani, fibrele subcutanate și grase încetează să mai fie ținute pe față, distribuite uniform pe țesuturile moi și se înclină în falduri urâte.

Fumatul

Un alt factor în favoarea obrajilor buldozer este nicotina. Face dificilă circulația sângelui prin privarea pielii de substanțe nutritive și afectează în mod distructiv colagenul responsabil de elasticitate.

Computer

Oamenii care lucrează foarte mult la calculator sunt mai susceptibili de a suferi din cauza unei fețe ovale și a ridurilor. Același pericol așteaptă iubitorii de a citi. Pentru a evita acest lucru, trebuie să țineți monitorul sau cartea astfel încât să nu vă înclinați când citiți.

Excesul de greutate

Puteți vedea adesea Bryles la femeile tinere care suferă de excesul de greutate. Datorită cantității mari de fibre grase, nu se poate menține mult timp pe partea superioară a feței și se scufundă treptat în jos cu falduri neplăcute. Unii oameni au o predispoziție ereditară la astfel de obraji. În acest caz, ele pot apărea chiar și la o vârstă fragedă.

Ce trebuie de făcut?

Rezultatele după vizitarea salonului sunt deja vizibile din primele proceduri, în timp ce îngrijirea la domiciliu necesită mai mult timp și efort. Dar cum să rezolvi aceasto problemă-este alegerea ta. Vom scrie doar despre ceea ce este eficient în acest caz.

Masaj limfatic

Datorită acestui masaj, fluxul limfatic este accelerat, celulele sunt curățate de produse de dezintegrare și toxine. În același timp, ele primesc nutrienți și oxigen. De asemenea, datorită masajului, umflarea și excesul de grăsime sunt eliminate, iar conturul feței este strâns.

Mezoroller și lipoliza

Ajuta pentru a scăpa de Bryles injectabil lipoliza și mezotarepia. Dacă vă este frică de ace, atunci aceste proceduri nu se ptrivesc. Depozitele de grăsime sunt îndepărtate treptat și selectiv, iar pielea este saturată cu substanțe utile.

Termolifting

Cu termofilare, pielea este afectată de razele termice. Celulele vechi sunt îndepărtate, contribuind la reînnoirea țesuturilor, se detectează procesul de producerea de colagen și elastină. Se accelerează microcirculația limfei și a sângelui, metabolismul. Bryles dispar după mai multe proceduri.

Dacă vorbim despre tratamente la domiciliu, atunci aveți grijă ca pielea să nu se întindă și să nu se îndoaie și mai mult. Cel mai important lucru în astfel de proceduri este regularitatea, fără de care nu veți obține un rezultat bun.

Gimnastica

Fiecare exercițiu ar trebui repetat de 10-15 ori.

  1. Folosiți degetele cu un ventilator și fixați-le pe porțiunea nazolabială a inelului, în mijloc, pe punctul superior al "mărului", iar pe capul urechii apăsați indexul. Deschide gura larg și buzele rola pe dinti. Zâmbiți!

  2. Poziționați degetele indexului în partea superioară a obrajilor și apăsați cu forța pielea. Și zâmbiți din nou!

Masaj

Auto-masajul este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a jgheaburilor. Înainte de a începe sesiunea, aplicați o cremă sau ulei nutritiv pe piele.

  1. Începeți cu mângâieri ușoare. Degetele indicatoare se îndreaptă spre gaura de sub bărbie. Apăsați degetele și faceți mișcări intense de la groapă la lobii urechilor.

  2. Îndepărtați ușor partea din spate a palmelor de dedesubt a bărbiei și obrajilor.

  3. Apoi, frecați intens pielea de la mijlocul bărbiei la caprele urechilor.

  4. Umeziți prosopul cu apă rece, apucați vârfurile și lăsați-l pe maxilarul inferior de pe laturi și de jos.

Comprese

Un instrument foarte eficient în lupta împotriva jgheaburilor. În 400 ml de apă, dizolvați 3 linguri de sare, umeziți un prosop curat și puneți-l pe față timp de câteva minute. După o spălare bună și de a folosi un hidratant. Repetați de 2-3 ori pe săptămână.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu