Cel mai iconic parfum din istorie împlinește 100 de ani — Allbeauty.md

Cel mai iconic parfum din istorie împlinește 100 de ani (și a fost preferatul lui Marilyn Monroe)

Există un parfum care miroase a eleganță pură și este la fel ca anul 2021, care sărbătorește 100 de ani. Da, vorbim despre „Chanel No. 5” și iată câteva fapte pe care nu le-ați știut pentru a le comemora.

„Parfumul anunță sosirea unei femei și își prelungește marșul”, a spus Coco Chanel, o figură puternică din industria parfumurilor care încetul cu încetul a construit un imens imperiu în lumea traseelor ​​parfumate. Știm cu toții cel puțin un parfum din casa franceză! De la „Coco” și „Mademoiselle”, la „Chanel Chance”.

 

„Chanel No. 5”, parfumul preferat al lui Marilyn Monroe

Gabrielle Chanel, cunoscută și sub numele de Coco Chanel, pune în mâinile casei pariziene, Ernest Beaux, creația ‘parfumului pentru femei cu aroma unei femei, extraordinar și puternic’, în anul 1921.

 

Astfel, aceasta ar fi doar prima dovadă că Gabrielle Chanel a găsit parfumul ideal pentru a face o femeie să se simtă extraordinară și puternică, așa cum a fost scopul ei. Astăzi, după 100 de ani, putem spune cu certitudine că a fost, pentru că doar pulverizând un pic pe gâtul nostru parfumul superb, ne putem simți mai sofisticați și împuterniciți să facem față oricărei situații.

 

De unde vine numele parfumului nr. 5, de Chanel?

Probabil că nu v-ați întrebat niciodată, dar faimosul nume al parfumului „Chanel No. 5” are o poveste despre care Ernest Beaux, cel care iubește acest minunat parfum, legat de revista Industrie de la Parfumerie, după câțiva ani de la crearea sa, a spus:

Cu toate acestea, în carte, „El Nº 5 de Chanel. Biografie neautorizată ', a lui Marie-Dominique Lelièvre, autorul mărturisește că Gabrielle nu și-a prezentat colecția pe 5 mai, ci pe 5 februarie și 5 august așa că numele va rămâne probabil un mister pentru noi.

A ce miroase parfumul „Chanel No. 5”?

Aparține familiei de aldehide florale și este compus din note de trandafir mai, iasomie, citrice, aldehide și o notă de vanilie pentru a întruchipa senzualitatea și eleganța. Acest buchet floral din parfum este ambalat într-o sticlă poliedrică cu o etichetă simplă în două tonuri, care se amestecă bine în orice decor.

În 2021, puteți găsi parfumul „Chanel No. 5” în Eau de Parfum, Eau de Toilette, parfum de păr, emulsie corporală, săpun, cremă de mâini, gel de duș, spray deodorant și multe altele. Un secol mai târziu, succesul său vorbește de la sine!
 

 

Vă bucurați și dvs. de mirosul elegant al parfumului „Chanel No. 5”? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă