Muza dată uitării a lui Christian Dior

Muza dată uitării a lui Christian Dior

Când vine vorba de muzeele și creierul lui Christian Dior, de obicei, toată lumea își amintește de Marlene Dietrich și Mitzu Brikar. Și numai în ultimul timp și-au amintit de frumusețea orientală, pe care Christian o numea talismanul său, aducându-i noroc. Ea a lucrat aproape de la baza casei de modă, decorând invariabil spectacolele și inspirând couturierul pentru a-și crea capodoperele. Prietenia lor tremurătoare a durat zece ani, până la moartea iminentă a marelui Maestro.

Alla Ilchun este o fată cu rădăcini kazah, care a trecut de la un simplu sudomoyka la Steaua lumii Franceze de modă.

De la Harbin la capitala Franței

Nu s-au păstrat prea multe informații despre familie. Se știe că tatăl alla Juanhan Ilchun, a fost un inginer feroviar care a primit o educație strălucită datorită tatălui său Bay. Buy este un mare proprietar de teren sau proprietar de animale din Asia) care trăiește în Kazahstan. În ajunul Revoluției din Harbin, a întâlnit-o pe Tatiana, o cântăreață de operă care a devenit soția și mama lui Alla.

Cu toate acestea, viața în Harbin la începutul secolului al XX-lea a fost extrem de neliniștită, orașul trecea adesea din mână în mână de diferiți administratori, ceea ce nu a adăugat liniștea locuitorilor săi. În căutarea unei vieți mai bune, sa decis să se mute în Franța.

La Paris a venit doar Tatiana cu o mică alla, deoarece din informațiile fiului alla, Juanhan a ajuns la Gulag.

Un bilet fericit în lumea modei

Alla maturizată a lucrat ca o navă într-un restaurant din Paris și nu a visat la cariera modelului. Cu toate acestea, printr-un accident fericit într-o zi, prietena lui Alla заядлая loviturile de prezentări de modă, a cerut să-l înlocuiască la un casting de la Christian Dior, care apoi a început drumul în lumea de mare de moda. Venind la casting în acea zi, ea a găsit acolo doar o echipă de lucru, având o conversație distractivă cu ei și a decis că prietena a confundat ceva, Alla a plecat acasă.

Care a fost surpriza ei, când, după câteva zile, a fost chemată de la secretariatul Domnului Dior și a fost invitată să lucreze la casa de modă. La observația fetei că nu a participat la casting, Secretarul a menționat că Domnul Dior a fost printre o echipă de muncitori și frumusețea orientală și eleganța alla l-au cucerit la prima vedere.

Muza preferată și modelul

Pentru Alla a început o viață nouă, necunoscută anterior. Ea a fost de așteptare pentru montarea de zi cu zi, numeroase spectacole și lumini Sofite. Dior a numit-o pe Alla talismanul său personal, fiecare spectacol așteptând un succes fără precedent. Odată ce Alla a plecat în culise, stelele erau gata să cumpere haine expuse de frumusețe.

Pomeții înalți, săgețile lungi, femeile din întreaga lume au început să imite modelele, încercând să-și reproducă săgețile lungi. Moda pentru ei persistă până acum, doar puțini oameni știu că au apărut în fața lui Alla în 1950. La una dintre numeroasele fotografii, ea se întâlnește cu soțul ei, fotograful Dior Mike De Dulmen, într-o căsătorie cu care au avut doi fii.

Până la moartea maestrului, cooperarea lor a durat, cu toate acestea, după moartea sa, fata nu a rămas fără un loc de muncă, un alt deceniu a lucrat îndeaproape cu Yves Saint Laurent.

Alla Ilchun a decis să-și termine cariera când a început să observe semne de vârstă pe fața ei. Ea a vrut să fie amintit tânăr și frumos. Timp de douăzeci de ani de muncă în lumea modei, talia Alla a crescut cu doar doi centimetri, de la 47 la 49 de centimetri, dar pe față a fost deja un sigiliu de maturitate vizibil. După pensionare, ea nu a participat la spectacole și a condus un stil de viață destul de închis.

Unde și când calea ei de viață sa încheiat-necunoscut. În vara anului 2018, Berlinul Irishev a văzut din greșeală Portretul artistului alla, Leon Zeitlin, într-unul din magazinele de antichități din Paris. Apropo, acesta este singurul portret scris al modelului. Berlin Irishev a decis să achiziționeze portretul, apoi l-au transferat la Alma-Ata, astfel încât compatrioții să cunoască istoria Cenușăreasa kazahă.

Când portretul sa întors la Paris, Berlin Irishev a găsit fiul modelului Mark. Împreună cu el, ei au decis să creeze un film despre soarta alla Ilchun, modelul preferat al lui Christian Dior, numai după lansarea filmului pe ecrane vor fi cunoscute detaliile biografiei acestei femei uimitoare.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă