Maria Gîștemulte despre shaping

- Care crezi că este avantajul modelării față de alte programe de fitness?

Nu dauneaza sanatatii! Poate sa se antreneze orice persoana cu o programa stabilita personalizată. În legătură cu ce ploblemă de sănătate avem. Ca exemplu scolioza, tensiune, persoane supraponderale sau anorexice etc.

- Cât de rapid se modelează acest lucru? Există contraindicații pentru modelare?

În general orice tip de sport efectuat cu regularitate şi cu o alimentaţie potrivită scopului nostru, la un rezultat vizibil ,putem ajunge in jur de 3 luni de zile. Contraindicaţii nu sunt.Fiindca aici plusul cel mai mare este că efortul fizic este Dozat şi stabilit individual cu fiecare client. Dacă persoana are o problema de sanatate ,ea trebuie stabilita din start. După ce se lucreaza cu atenţie la zonele problematice.

- Există o sursă de alimentare separată atunci când efectuați această tehnică? Vor fi recomandări?

În primul rînd înainte de a incepe o programa de sport este nevoie de a verifica alimentatia clientului ,şi daca aceasta necesită schimbări, noi din start incepem să le corectăm.
Alimentatia se stabileste in concordantă cu ce scop avem ,de a slabi ,modela sau adăuga în greutate. Şi să nu uităm de vitamine şi microelemente de care corpul are nevoie de zi cu zi.

* Înainte de a începe utilizarea vitaminelor, trebuie să consultați un medic (redacție aprox.).

Comentarii (0)

Lasă un comentariu