Ulei din cătină și măștile pentru păr

Ulei din cătină și măștile pentru păr

Cunoscătorii moderni ai remediilor populare știu cu siguranță acest ulei, ca unul dintre cele mai bune mijloace, în lupta împotriva imperfecțiunilor părului. Acest ulei bogat în vitamine face, în sensul literal al cuvântului, minuni pe cap, cu condiția să îl folosiți în mod regulat. Pentru cei care nu sunt încă conștienți de proprietățile acestui lichid de chihlimbar, vă spunem!

Uleiul de cătină nu este în zadar considerat un produs cosmetic unic, conține o serie de vitamine (B2, P, A, B3, E, C, B1) și acizi grași (linoleic, palmitic, palmitoleic), precum și acid folic, fosfolipide, carotenoide. Ceea ce are un efect benefic atât asupra firelor, cât și asupra scalpului:

  • Îmbunătățește creșterea părului nou. Acesta este un medicament excelent împotriva alopeciei;
  • Accelerează vindecarea rănilor pe scalp;
  • Promovează restaurarea firelor care sunt supuse în mod regulat curlării chimice, așezării la cald, colorării și influenței condițiilor naturale nefavorabile;
  • Ajută la vindecarea mătreții;
  • Elimină mâncărimea și iritarea capului;
  • Întărește foliculii de păr;
  • Ucide bacteriile care provoacă boli ale pielii;
  • Întoarce strălucirea părului plictisitor;
  • Uleiul de cătină pentru păr face ca părul rigid să fie moale și ascultător, ceea ce facilitează foarte mult stilul său.

3 măști de păr pe bază de ulei de cătină

Masca pentru pierderea parului

Pentru masca este necesar să se încălzească într-o baie de apă 2-3 linguri de produs, apoi frecați în scalp și întindeți-vă părul. Înfășurați capul cu un prosop, apoi, după 1,5-2 ore, clătiți cu șampon. Vă recomandăm să utilizați această mască de mai multe ori pe săptămână.

Masca de la capetele divizate

Compoziția sa include:

Ou - 1 buc

Ulei de măsline - 2 linguri

Ulei de cătină - 2 linguri

Smantana - 1  lingură

Pentru masca este necesar să se amestece toate ingredientele, apoi se aplică pe scalp, se întind pe toată lungimea părului și le înveliți într-un prosop. Clătiți după 1,5-2 ore.

Masca pentru parul deteriorat

Compoziție:

Ulei de cătină - 2 linguri

Ulei de brusture - 2 linguri

Aevit (fie separat vitamina A și e) - 1 capsulă sau 1 picătură de vitamine

Ulei de ricin - 2 linguri

Trebuie să amestecăm toate uleiurile, apoi să le încălzim într-o baie de apă. Frecați-le în scalp și întindeți-le pe lungimea părului. Înfășurați capul cu un prosop cald. Țineți 40 de minute, apoi clătiți cu șampon. Repetați de 2 ori pe săptămână.

În Chișinău veți găsi acest ulei în farmacii sau în magazinul "Лавка жизни".

Recomandă prietenilor

Procură produse din acest articol :

Comentarii :

Articole pe aceeași temă