Echipament sportiv. Magazinele ce efectuează livrarea în Moldova

Te-ai plictisit să faci acasă antrenamente cu un scaun și sticle? Nu contează. Am colectat pentru dvs. magazinele cu inventar sportiv care efectueaza livrarea de bunuri în întreaga țară.

Sport Line

Site-ul cu o gamă largă de produse. Aici veți găsi absolut tot ceea ce este necesar pentru activități, de la banda de fitness la benzile de alergare.
Livrare
În legătură cu situația actuală din țară, site-ul nu efectuează livrarea persoanelor fizice, cu toate acestea, puteți plasa o ofertă de la partenerii: SmadShop.md, Pandashop.md, Bigshop.md, Netmarket.md, Magicshop.md, Clic.md. Va trebui să comunice operatorului codul și denumirea produsului de pe site-ul.

Sport Market

Ați decis că acum nu numai că alergați pe o pistă, ci și că luați mese sportive? Excelent, pe acest site îl veți găsi, la fel ca și vitaminele și echipamentele mari și mici.
Livrarea se face în toată Moldova.
Livrarea in Chisinau-35 lei pina la 500 lei, de la 500 lei-gratis.
Pentru Moldova-Costul este specificat de manager.

ArenaSport

Arena este un brand de îmbrăcăminte sportivă de înot, cu sediul în Tolentino, creat în 1973 de către Președintele Adidas France, Horst Dassler. Ei bine, pe site-ul veți găsi nu numai haine de înaltă calitate, dar, de asemenea, echipamentul necesar pentru antrenament.
Costul livrării în Moldova se precizează la operator prin telefon +373 68 533 677 livrarea la Chișinău este urgentă-60 lei, pînă la intrare-40 lei, simulatoare-gratis.

Power Team

Echipamente mici și mari, vitamine, complexe de pre-antrenament, îmbrăcăminte și încălțăminte – toate acestea veți găsi pe site-ul Power Team.
Livrare in Chisinau de la 500 lei-gratuit, in Moldova pina la 1000 lei-150 lei, de la 1000 lei si pana la 30 kg-gratuit.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu